Eski Sevgiliniz Nasıl Biriydi? - Sayfa 3 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Eski Sevgiliniz Nasıl Biriydi?


yani cok guzel degildi ama cinsellige dayali bir iliskimiz vardi simdi geriye bakinca keske bir iki ay takildiktan sonra uzatmasaymisim ama gencligin getirdigi cinsel aclik iste..

Sonra evlendim zaten , hala esim stalk ediyormus ne yapioy ne ediyor biliyor benim zerre haberim merakim yok , bu kadin milleti cok fena..
 
Tanışma app üzeri birisini tanıdım...3 haftadır konuşuyoruz...chat ve telefon ile.
Henüz buluşmadık, ama şimdiden Aşkım diyoruz birbimize. Naptım lan....geri dönüşü artık zor gibi

Gerçi halen içimde Türkiye de tanıştığım ve ilk aşkım olan bir kız var aklımda... Daha yeni ayrıldı... Şimdi bekar.
Bana seninle sevigili olmak isterdim, sana boş değilim dedi, ama şu anda hayatımda birisi var dedi. Artık yok.. bakacağız ne olacak..

2 ay evel tatile geldim TR'ye ..ilişki de olmasına rağmen öpüştük ve yakınlaştık... Kızın kafasını karıştırdım.

Ne yapacağım bilmiyorum ..
 
Tavşan gibiydik hergün havuç yemek isterdi. 2015 yılında evlenerek tek partili sisteme geçtim mevcut eşimle. Hep derdi senle bizim geleceğimiz Yok diye. Doğru biliyormuş. Bazen insanların gözleri kapanıyor. Havuç tan olsa gerek 🤦🏻‍♂️
 
Benim eski sevgilim beni döverdi acayip dominant biriydi. Zaten benden 7 yaş büyüktü çok yorucuydu. Başta çok güzeldi ama sıkılınca ayrılmak istemiştim beni ölümle tehdit etmişti.

Annemi numarası da vardı onu bile tehdit ediyordu. Çıplak fotoğraflarım bile çekmiş onları almak için iki kere barıştım evlenmen şart değil diyordu ama cinsel anlamda doyumsuzdu.

Bu belki offf be doruğun eski manita bende olsa at gibi binerdim derdiniz ama alakasız hareketler vardı asla cinsel soğukluğu yoktu ev ortamında annemin veya arkadaş ortamında birisi arkası döndüğünde cinsel şaka yapma hastalığı vardı. Pandik atardı veya hayalara vururdu. Sonraları vurmaz ama vurur gibi yapıp bende yersiz tik yaratırdı.

Oral mı evet bu yola sık sık başvurudu ama ağzı kül tablası gibiydi. İğrenirdim mikrop kapmaktan korkardım Allah bilir daha önce kimlere yapmıştır ağzında aids olan tek kadın olabilir. Sol azılarında alt üst eksikti oraya sıkıştırır vıcık vucuk yapardı. Anlatırken iğrenirdim kurudu birak derdim balgam atardı olmuyor işte derdim dur derdi şak şak sakızını çiğnerkrn anüsüme aniden parmak sokardı. Tırnakları o kadar uzundu ki dokularıma zarar verir kanı durdurmak için dakikalarca pamuk basardı. Durmamıştı birinde iki pedi sağlı sollu destekleyerek yapiştırmıştı metroya binmiştim eve giderken gacır gucur ses çıkarıyordu.

Allah senin belanı versin Aysel
 
Üst Alt