GSC Scout - Hector Herrera & Brahimi - Sayfa 4 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Herrera harbi çok sağlam oyuncudur. Ama biz alamayız aga böyle adamları. En son ne zaman beleşe adam aldık? Ali turan diye hatırlıyorum ben. Yani düşünün senelerdir aldığımız adam ali turan. Herrera falan bizimkilerin asla başaramayacağı transfer harekatları olur
 
Yav başlayacam bu Inter 'e piyasada Free Agent futbolcu bırakmıyor geçen sene De Vrıj-Asamoah önümüzdeki sene için şimdiden Godin ve Herrera ile anlaşmış adamlar

Birde bizimkilere bak 1 senedir forvet bulamıyorlar harcayabilecek 10 mil.€ paramız var Free Agent futbolcu getirmeyi geçtim de adamlar elimizdeki parayı verip bonservisiyle adam almasını bile beceremiyorlar ...
Juventus da Ramsey'i almış sanırım, onlar da Inter gibi.

Martial da boşa çıkacak, o kime gidecek bakalım.
 
Sezon sonu Fernando,Feghouli,Belhanda,Donk,Selçuk'u gönder.15 milyon euro maaş bütçesi açılır ve bu iki oyuncuyu 4 küsür milyon yıllık ücret ile çok rahat alırsın.Ama mevcut yönetimi bu transferler aşar.
 
30 yaş üstü oyunculara 10 milyon eoru üzeri bonservisler verip 5 milyon eurolara varan yıllık ücretler vermekten vazgeçmeliyiz artık. Sadece Galatasaray olarak değil yani diğer tüm Türk Kulüpleri olarak da.

Örnek olarak Pepe Beşiktaş'ta yıllık 5 milyon euro kazanırken Porto'ya 10'da biri maaşa gitti. 35 yaşındaki bu oyuncu Beşiktaş'tan ayrıldığında Galatasaray ya da Fenerbahçe'ye gidecek olsa yine yıllık en az 4 milyon euro maaş isterdi.

Geçen yazıyordu doğru yalan bilmem bizi evimizde darmadağın eden Benfica'nın ilk 11'indeki oyuncularının yıllık maaşlarının toplamı bizim bir Feghouli'nin maaşı kadar etmiyor diye. Ligimizin durumu işte bu hali içler acısı. Sonra git yarış bakalım Avrupa takımlarıyla sıkıyorsa.
 
Yalnız brahimi 29 herrera 28 yaşında.

Brahimi bizim feghouli gibi salar onu geçelimde herrera haberleri doğrudur umarım.
Selçuk 2.9
fernando 3.3
sadece şu ikisini şutlayıp o parayı bu adama versen bile olur yani vahşet bir herif.
donk ve badouyuda işin içine katarsak bir bölge için 10 milyon eurodan fazla para veriyoruz. 2 tane üst düzey herif oynatırız o parayla.
 
Trezeguet'e 10-15 milyon euro bonservis verceğimize Brahimi'ye 4 milyon euro imza parası primlerle 4-4.5 milyon euro maaş veririm.Fernando-Belhanda satılacağını düşünürsek Herrera'ya da primlerle 4-4.5 milyon euro verilir.Şampiyonlar Ligi/Uefa Avrupa Ligi ve Lig şampiyonluğuyla elde edeceğimiz paralarla maaşları fazla sıkıntı etmez..
 
Üst Alt