kenan ünal - Sayfa 28 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

kenan ünal


Rtaşı ozleyenler geceye 1 mum yaksın

candle.gif
 
Acaba hangi tartışma sonrasında kim bilir neler oldu! Özelden de söyledim; buradan da söylüyorum:

Herkesi, her şeyi kafana takma üstat. Umarım en kısa sürede tekrar aramıza döner. :hat:
 
normalde yazmam bu tür konularda ancak bu kez yazacağım.

"sokam, çıkarıp çıkarıp tekrar sokam"

gse olması konusunda onayı başta veren bendim, öneren de başka bir kişiydi. gse eskiden çok değerli bir rütbeydi verilmez alınırdı dolayısıyla ancak gözlemlediğim kadarıyla son dönemde eski esprisi kalmamış durumda. rütbelere takılan birisi değilimdir, böyle de çok üye var örneğin refik eskiden gse idi, çok da iyi yazardı ancak sonrasında baktı cıvıtıyor alın benden bu rütbeyi diye kendi istemişti. zaten de böyle olmalıdır.

neyse yukarıda yazdığım kenan'ın rütbesinin alınma sebebi. gse şu an verilmez alınırdan, verilir noktasına gelmiş durumda olduğu için, üyelerin daha iyi yazabilmelerine de katkıda bulunmak suretiyle ara ara belirli kişilere veriliyor, sonrasında uygunsuz bir durum görüldüğü zaman ise tekrar geri alınıyor.

mesele bu da değil.

rütbesi alındı diye geçmiş konular üzerinden kendini savunmak istemesi başlı başına hata olmuş. kendisiyle ekstra uğraşanlar var yalan değil lakin bazen kendisi de buna çanak tutuyordu. ara ara her şeyi çok ciddiye aldığını ve "insanları görmemesi" gerektiğini söylemiştim. örneğin birisiyle tartışıyorsam, tartışma orada benle o kişi arasında olur, sonuna kadar da giderim sonrasında da ya tatlıya bağlanır ya bağlanmaz, mevzuyu uzatmam. kenan'da hemen her konuda kendi görüşünü bir şekilde diretme olayı var.

önceden de söylemiştim kenan'ı hiç tanımıyorken kafa açtığını görüp "kafa açma" dedim diye ciddi takılmıştı söylediğime ve mevzu gereksiz uzamıştı o gün. bu hemen hemen her konuda bu noktaya indirgenmeye başladı. kendimden örnek vereyim, şu taraftar konusunda, hayatında stada gitmemiş adamlar, hem belirli bir bedel ödeyip, hem de fiziksel ve belki de mental olarak bizi yıpratmasına rağmen verdiğimiz katkıyı, televizyon ekranından kendisine sunulanla değerlendirip bize hakaretler edebiliyor. normalde benim bu adama haddini bildirmem gerekir ancak umrumda değil, bu ülke böyle çünkü. oturduğu yerden ülke yöneten, her haltı iyi bildiğini zanneden, her şeye bok atan insanlarla dolu. zamanında olan konuda da bunları anlatmıştım, bir ton farklı tipte insanın olduğu bir ortamda kim beklentilerine her zaman cevap alabilir.

olması gereken, muhattap olunması gereken kişiyle muhattap olmak, olunmaması gereken kişiyi de engellemektir.

muhattap olunmak istenmeyen kişi ile de son kez konuşulur, mevzu kapatılır.

sonrasında söz vermesine rağmen birbirine laf atan insanlar var ise, o da onun kendi karaktersizliğidir, umrumda bile olmaz.

kısacası herkes hatayı kendinde aramalıdır, istenmeyen her olayda satırlar dolusu raporlarla yönetime laf atmak, üstüne bambaşka bir konuda, geçmiş olaylar üzerinden birilerine laf çarpıtmak kimseye yakışmaz, küstüm oynamıyorum demek de çocukların yapması gereken bir şeydir.
 
Kenan renktaşımızın GSE takıntısı yok kendisi ile konuştum. Ayrıca bir süre girmemesinin daha iyi olacağını da de ben söyledim öneri olarak çünkü çok yıprandı yıpratıldı. Bazı üyelerin (hayrinin yaptığı gibi) dönem dönem ortadan kaybolup bir anda aniden ortaya çıkması bazen daha efektif oluyor. Yakında döner sevenleri üzmez. :)
 
GSE+MOD istekleri ve talipleri varmış Kenan'ın.

Keramettin, GSC adına şimdilik anlaşma masasından kalkmış.
 
Üst Alt