rıdvan dilmen - Sayfa 6 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir televizyon yüzünün görüşünü açıklamasında sorun yok. Sorun bunu açıklama sebebinin TFF adaylığını güçlendirmek olması, bu işten çıkar sağlama amacı gütmesi. Hayır diyeni de, evet diyeni de bunda hem fikir olur muhtemelen.Yani inandığı için evet demiyor sadece bu işten nasıl kar sağlarım onun derdinde.

Diğer konuya gelince aynı şekilde biri çıkıp hayır diyebilecek mi rahatça? Yoksa yaptığı programdan, diziden vs kovulacak mı hayır dediği için? Diğer önemli nokta bu gün Numan kurtulmuş "Terör örgütleri hayır çıkması için uğraşacak" diye açıklama yapmış "Evet" için benzer açıklamayı sıradan bir vatandaş yapsa başına ne işler gelir? Bu şartlarda referanduma gidiyoruz.

Bir kesim Evet diyeni vatan haini görüyor, diğer kesim Hayır diyeni bu şartlarda referanduma gidiyoruz. İşin kötü tarafı sadece sıradan vatandaşlarda bu algı mevcut değil makam,mevki sahibi olanlarda bile bu görüş hakim. Her an terörist ilan edilebilirsiniz yani demokratik hakkınızı kullanıp oy verdiniz veya propaganda yaptınız diye
 
Meltem Cumbul hayır demiş şerefsizler hemen bacak arası politika ya dalmışlar. Ne güzel bir demokrasi evet diyene tebrik alkış hayır diyen terörist.

cdb822985b6d1c22e08bec35520476be.jpg


c6201144894d238fe7060fa8e242b103.jpg


c175adf41b8f776ad439f7c1141732e6.jpg





Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk
 
Rıdvan Dilmen, "Federasyon Başkanlığına aday olacağım" diyeli 2 ay. Çalışmalara Saraya yalakalık yaparak başlayalı birkaç saat oldu

58654ffe946323d481d2a1bf56c05ef5.jpg



Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk
 
Fenerasyon başkanlığına bu şeytandan başkası olması da mantıksızdı zaten tam fenerlilerin işine gelecek türden bir olay.Tüpçüden sonra Türk futbolunu fenere başka kimle peşkes çekebiliriz diye fazla düşünmemişler bulmuşlar.
 
Ülkede cikip sorsan Televizyon da / medya da tanidiginiz en büyük Fener fanatigi kim diye herhalde %90 oyla bu yavsak cikar. Bunu federasyon baskani yapinca kim tarafsiz olmayacaginin garantisini verebilir? Fener ismini gördü mü gözü dönen bir heriften bahsediyoruz.

Ha bir de karakterini daha iyi anlayabilmeniz icin aklima gelen birsey söyleyeyim. Bu adam degil miydi Fenerbahce nin sike yaptigi kanitlansin yorumculugu birakirim diye? Hersey tras abi, bu mal herifi baskan yapalarsa türk futbolu bi 5 senesini falan daha kaybeder.

En üzücü tarafi da hic birimiz "Dursun bunu kattiyen desteklemez" diyemiyoruz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt