soğansız menemen mi soğanlı menemen mi - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
soğansız menemen diyenlerin, sanırım soğan kokusuna fobisi olduğu için olabilir.
Bunu yenmenin yolu; Onlara bol sarmısak takviyeli menemenin bi lokma ekmekle ucundan acıcık tattırmaktan geçer...
 
Soğansız tercih edenlere baktım şaşırmadım hepsi böyle.
cenaze-namazinda-ibneyi-nasi-bilirdiniz-diyen-imam_810432_m.jpg
 
Soğan istemeyenler sanırım sadece menemende değil hiçbir yemek, salata, aperatif, arasıcak, vs.. hiçbir şekilde soğan tüketmeyenler grubu sanırım..

O zaman caaaanım menemen in günahı nedir yauuuu:eek:ley:
 
Soğansız menemen gerçek menemendir. Soğanlı menemen menemen değildir şerefsizdir

Bu bilgilendirici, faydalı ve güzel konuyu taraflı yorumla değilde tarafsız bir şekilde açarak fikrini ayrı bir mesajla belirtmişolsaydın;

İNANILMAZ ŞIK bir faaliyet olurdu emmoğlu.. Samimi olarak belirtiyorum. açılışın taraflı olduğu için üzerine nerdeyse yorum bile yapılamıyor.. Yazık oldu..
 
Bu bilgilendirici, faydalı ve güzel konuyu taraflı yorumla değilde tarafsız bir şekilde açarak fikrini ayrı bir mesajla belirtmişolsaydın;

İNANILMAZ ŞIK bir faaliyet olurdu emmoğlu.. Samimi olarak belirtiyorum. açılışın taraflı olduğu için üzerine nerdeyse yorum bile yapılamıyor.. Yazık oldu..

Lütfen sükuneti koruyacak yorumlarda bulunmayalım, kaos çıkaracak yorumlarda bulunalım
 
Beyler tavayi tereyagla iyicene bir oksayacaksiniz, tavada yaglanmamis alan kalmayacak. Sonra ufak ufak dogradiginiz patetesleri, tavanin tüm alt tabanini kaplayacak sekilde dizeceksiniz. Sonra olayin en önemli bölümüne geliyoruz ki, o patetezlerin üzerinde bol olacak sekilde domuz yagini dökeceksiniz. Bak bu kisim cok önemli, eger patatezin üzerine herhangi baska bir yag kullanirsinaniz, ayni Tadi alamazsiniz. Patatesin üzerine bol bir kiyma eklemesi yapacaksiniz, yine pateteslerin üzerini tamamen kaplayacak sekilde. Icine de hafif sogan, ve aci yesil biber dogracaksiniz. Bunun üzerine lezzetinize göre, 3-6 arasi yumurta kirin... Kivama gelmesini bekleyin... Üstüne karabiber, tuz, ve kirmizi pul biber ekleyin, ve sevdiklerinizin, sicacik yuvanizin, ailenizin, bu essiz lezzet ile gönlünü kazanin.

Menemen ile alakasi pek yok... Ama canim sikildi aksam aksam, bir tarif atayim dedim.

Edit:
Ve yine damaginiza göre, kiyma, ve sogan/biber arasina, Mozarella da ekleyebilirsiniz. Sakiz gibi oluyor, söyle ohhh tahta kasigi icine bandirdiginizda....
 
Son düzenleme:
Beyler tavayi tereyagla iyicene bir oksayacaksiniz, tavada yaglanmamis alan kalmayacak. Sonra ufak ufak dogradiginiz patetesleri, tavanin tüm alt tabanini kaplayacak sekilde dizeceksiniz. Sonra olayin en önemli bölümüne geliyoruz ki, o patetezlerin üzerinde bol olacak sekilde domuz yagini dökeceksiniz. Bak bu kisim cok önemli, eger patatezin üzerine herhangi baska bir yag kullanirsinaniz, ayni Tadi alamazsiniz. Patatesin üzerine bol bir kiyma eklemesi yapacaksiniz, yine pateteslerin üzerini tamamen kaplayacak sekilde. Icine de hafif sogan, ve aci yesil biber dogracaksiniz. Bunun üzerine lezzetinize göre, 3-6 arasi yumurta kirin... Kivama gelmesini bekleyin... Üstüne karabiber, tuz, ve kirmizi pul biber ekleyin, ve sevdiklerinizin, sicacik yuvanizin, ailenizin, bu essiz lezzet ile gönlünü kazanin.

Menemen ile alakasi pek yok... Ama canim sikildi aksam aksam, bir tarif atayim dedim.

Edit:
Ve yine damaginiza göre, kiyma, ve sogan/biber arasina, Mozarella da ekleyebilirsiniz. Sakiz gibi oluyor, söyle ohhh tahta kasigi icine bandirdiginizda....
Sen ne diyorsun la değişik

G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Üst Alt