Çok özlemişiz be , ağzımıza gayış gibi gelecek . :asd22:
Sen zaten gelmişsin 187 yaşına. Gözünde sinir mi kalmış senin
Çok özlemişiz be , ağzımıza gayış gibi gelecek . :asd22:
Soğan istemeyenler sanırım sadece menemende değil hiçbir yemek, salata, aperatif, arasıcak, vs.. hiçbir şekilde soğan tüketmeyenler grubu sanırım..
O zaman caaaanım menemen in günahı nedir yauuuuley:
Soğansız menemen gerçek menemendir. Soğanlı menemen menemen değildir şerefsizdir
Bu bilgilendirici, faydalı ve güzel konuyu taraflı yorumla değilde tarafsız bir şekilde açarak fikrini ayrı bir mesajla belirtmişolsaydın;
İNANILMAZ ŞIK bir faaliyet olurdu emmoğlu.. Samimi olarak belirtiyorum. açılışın taraflı olduğu için üzerine nerdeyse yorum bile yapılamıyor.. Yazık oldu..
Domatesin patatesin anavatanı da amerikadır. Dünyaya 1500 lü yıllardan sonra dağılmıştır..Soğan fransız sebzesidir arkadaşlar.
Domatesin patatesin anavatanı da amerikadır. Dünyaya 1500 lü yıllardan sonra dağılmıştır..
Ben orijine değil doğal tohumdan üretime ve dğal güneş ışığına dikkat ederim. Turfanda yada mevsim dışı üretimlerle hazır tohumlara pek güvenesim gelmiyor açıkçası..Doğrudur... Tam da bu yüzden yalnızca anadolu orjinli sebze meyve tüketiyorum sayın Tamer Tuna.
Bu sıfattaki adamın soğansız menemeni tercih etmesi trajikomik bir durum. (Pardon adam demişim)
Sen ne diyorsun la değişikBeyler tavayi tereyagla iyicene bir oksayacaksiniz, tavada yaglanmamis alan kalmayacak. Sonra ufak ufak dogradiginiz patetesleri, tavanin tüm alt tabanini kaplayacak sekilde dizeceksiniz. Sonra olayin en önemli bölümüne geliyoruz ki, o patetezlerin üzerinde bol olacak sekilde domuz yagini dökeceksiniz. Bak bu kisim cok önemli, eger patatezin üzerine herhangi baska bir yag kullanirsinaniz, ayni Tadi alamazsiniz. Patatesin üzerine bol bir kiyma eklemesi yapacaksiniz, yine pateteslerin üzerini tamamen kaplayacak sekilde. Icine de hafif sogan, ve aci yesil biber dogracaksiniz. Bunun üzerine lezzetinize göre, 3-6 arasi yumurta kirin... Kivama gelmesini bekleyin... Üstüne karabiber, tuz, ve kirmizi pul biber ekleyin, ve sevdiklerinizin, sicacik yuvanizin, ailenizin, bu essiz lezzet ile gönlünü kazanin.
Menemen ile alakasi pek yok... Ama canim sikildi aksam aksam, bir tarif atayim dedim.
Edit:
Ve yine damaginiza göre, kiyma, ve sogan/biber arasina, Mozarella da ekleyebilirsiniz. Sakiz gibi oluyor, söyle ohhh tahta kasigi icine bandirdiginizda....