Defalarca uyarılarıma rağmen annem bu işi bir türlü beceremedi. Resmen kıymayı ağzıma aldığımda kıymanın tadı burnuma geliyor. Kusacağım artık yeter!
-Kıyma derin dondurucuda en fazla kaç ay saklanmalı?
- Sulu yemekte kavrulmuş kıyma mı daha lezzetli olur? Ya da dondurulmuş taze kıyma mı?
-Hayvandan hayvana derin dondurucuda kıyma saklama süreleri değişiyor mu?
-Sulu yemekte kıyma nasıl daha lezzetli olur? Kıyma pişirmenin püf noktaları nelerdir?
Forumun aşçıları bu konu hakkında bilgilendirirse memnum olurum.
Eğitim ve denetim şart
-Kıyma derin dondurucuda en fazla kaç ay saklanmalı?
- Sulu yemekte kavrulmuş kıyma mı daha lezzetli olur? Ya da dondurulmuş taze kıyma mı?
-Hayvandan hayvana derin dondurucuda kıyma saklama süreleri değişiyor mu?
-Sulu yemekte kıyma nasıl daha lezzetli olur? Kıyma pişirmenin püf noktaları nelerdir?
Forumun aşçıları bu konu hakkında bilgilendirirse memnum olurum.
Eğitim ve denetim şart