2014 DK H:1 | İspanya 1-5 Hollanda | MS | 13 Haziran - Sayfa 51 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2014 DK H:1 | İspanya 1-5 Hollanda | MS | 13 Haziran


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder 3. ve 5. gollerde asist yaptı. Oyun içinde de gayet verimli kullandı topu, ha galibiyetin baş mimarlarndan olmayabilir. Takımda 5. sıraya koyabilrisn ama kötü demekte fazla abes bence.
 
tumblr_n74i8lHgMD1s87ddmo1_1280.jpg




tumblr_n74jc9En921rc24m0o2_400.gif




Daley Blind efsane oynadı 2 asist.
 
Kim diyor kötüydü diye ,

ADAM takımı resmen yönetti daha ne yapacak , Van Gaal herkesi çıkartırken neden çıkartmadı sanıyorlar acaba

İki yüzde yüz kaçırdı ya ondan hemen forumdaki skorcular kötü demeye başladılar renkdaş olay bundan ibaret. 3 değişiklik yaptı. Hiçbirşey yapmayan adamı van gaal sahada tutar mı?



Robben ve Persie maçın yıldızları kabul ama wesley'de takımı iyi yönetti. Hele 5. goldeki pası çok çok iyiydi. Doğru düzgün top kaybettiğini de görmedim.



Yönetim akıllı olsun. Bu adamı satarlarsa zaten şerefsizlerin yönettiği şu ligde gelecek sene 1 tane maç izlemem forma da almam.
 
Taa Ajax'ı çalıştırırken ulan bir gün bu adam bizi yönetir mi acaba derdim? İnanılmaz bir T.D. bu Van Gaal ya. Tam bir taktik deha, inanılmaz karakterli ve sorumluluk sahibi bir adam.
 
Bu hezimetin İspanya'nın başına gelmesine özellikle sevindim, resmen zevke geldim maçta, keşke 6-7 olsaydı. Bunlar kadar sporun anasını belleyen, bu kadar iğrenç taraftar profiline sahip bir millet daha olamaz. Özellikle basket maçlarında falan tiksindiriyorlar kendilerinden.



Çok iyi oldu, çok da güzel iyi oldu yani. Ama Sneijder da sallasaydı 1-2 tane daha da güzel olacaktı.
 
Ben kendimi bildim bileli Hollanda grup maclarinda hep yardiriyor, gelene gidene 4-5 salliyorlar ama kupa kaldirdiklarini hic görmedim.
 
Konuşmak için erken belki ama İspanya bu moral bozukluğuyla Şili'ye bile geçilebilir. Hiç belli olmaz. Zaten averajları da epey çöktü bu geceden sonra.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt