2014 DK H:1 | İspanya 1-5 Hollanda | MS | 13 Haziran - Sayfa 52 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2014 DK H:1 | İspanya 1-5 Hollanda | MS | 13 Haziran


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barcelona ve İspanya hegomonyası denilen ucube pas futbolu bugün itibari ile bitmiştir.Maç 5-1 hala pas derdine düşmüşler ne diyelim Tebrikler Hollanda Barcelona'yı Alman Makinası bitirmiş bugün uzaktan akrabaları Hollanda'da İspanya ekolünü bitirdi.

Fizik ve Takım oyununun neler yapabileceğini gördük.Umarım bir gün bizde Bayern Münih gibi Hollanda milli takımı gibi olabiliriz.
 
9 - RVP Manchester United

10- Sneijder Galatasaray

11- Robben Bayern Munih



Ulan sneijder gol atmasın da parlamasın, su sira bozulmasın diye dua eden sevinen bi tek ben miyim :/
 
BqCf8fOCAAAzoCK.jpg
 
Patlatacak tabi.Karşısında dünyanın en çirkef futbolcularından birisi var.Bir kafa bir sahte penaltıyla oynadı.Hiç hazetmiyorum Diego Costa'dan.

Kesinlikle morali bozulmasın diye 60'a kadar tuttu Del Bosque.Yoksa ne top tutabildi ne varlık gösterebildi.2. maçta sanmıyorum 11 çıksın.

Hakikaten sahte penaltıyla öne geçersen böyle patlatırlar.
 
Terim'in önümüzdeki turnuvada bahanesi hazır artık. İspanya'ya 5 atan bir takım diye başlar cümlelere.

Gerginlik yaratmak istemem ama Hollanda'nın, İspanya'yı 5-1 yendiği maçtan sonra bile Terim'e bir pay çıkarmak neyin kafası anlayamadım ? Bence bu zihniyet yanlış, ortada bir hata varsa hem Aysal, hem Terim suçludur. Hiç kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. O yüzden kulübe zarar vermemek adına bu konu kapanırsa herkes için daha hayırlı olur.
 
Sneijder bence kaçırdığı golün moral bozukluğunu atamadı üstünden.Toparlanıp konsantre olamadı.

Bu turnuvada 3 golü var Sneijder'in.Burayada yazıyorum.

-
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt