2015/16 EuroCup Başlığı | Şampiyon GALATASARAY ODEABANK! - Sayfa 2 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2015/16 EuroCup Başlığı | Şampiyon GALATASARAY ODEABANK!


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maccabi elendi büyük bir olasılık la valencia elenicek yarı finale kadar ev sahibi avantaji bizde yarı finalde Kazan gelicek galiba.
 
D4Z6Pm.png
 
Unics Kazan - Limoges eşlemeye bak :D Şu iki takım final oynasa kimse niye final oynadılar diyemez kadro olarak bakarsak. Umarım Limoges turu geçer. Çünkü Unics Kazan ile geçmişte aramız çok iyi değil. Limoges geçerse saha avantajı da bizde olacak. Onlar 3/3'le bitirmiş grubu, biz 4/2'le bitirdiğimiz için. Ayrıca Fransa'daki deplasmanda da çok sayıda gurbetçi gelir. Deplasman yaşamayız pek. Limoges'in gelmesi final yolunu açar bize. Ama önce adım adım gitmek lazım çünkü Karşıyaka eşleşmesinde bile acaba diyoruz. Deplasmanda alınacak farklı bir yenilgide iç sahada zor telafi ederiz. Bu haftadan sonra Caleb Green ve McCollum'un da geri dönmesiyle +2 kişi olacak rotasyonda. Orjin pozisyonu 3 numara olan Micov da artık 4 numara oynamayacak ve daha etkili olacağız o tarafta. Umarım McCollum ve Green sakatlıktan iyi dönmüşlerdir ve eskisi gibi katkı verirler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt