2015/16 EuroCup Başlığı | Şampiyon GALATASARAY ODEABANK! - Sayfa 3 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2015/16 EuroCup Başlığı | Şampiyon GALATASARAY ODEABANK!


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi de logolusunu atalim.

Ca4qmAMXIAEESlt.jpg


Sol tarafta Biz, Kazan, Karşıyaka, Bayern, Gran Canaria gibi kupayı kazansa kimsenin şaşırmayacağı takımlar, sağ tarafta sadece Zenit. Milano'yu falan saymıyorum, tırt bir takım; Banvit'e elenebilirler mesela. Sol taraftaki takımlara yazık olacak.
 
Karşıyaka'yı eler miyiz sence?

Ortada tur. Son aldıkları oyun kurucu Jones bir Bobby Dixon olmasa da fena oyuncu değil. Maç tarihine kadar takıma uyum sağlar, setleri falan da öğrenir. Palacios yetişir mi bilmiyorum. 10 sayının üzerinde fark olmaması lazım ilk maçta. McCollum ve Dorsey'in kafa yerine gelirse avantaj bizde olur ama. 4 numara hariç üstün oldukları yer yok gibi pozisyon bazında.
 
Ksk da Palacios iyilesmez bu arada. O adam sezonu bile kapatti bana kalirsa, aylardir yok ortada,ameliyat ihtimali de varmis. Onun disinda cok zor bir eslesme. Bu turun galibini kadrolar,formlar vs belirleyecegini sanmiyorum. Iki takimda istediginde deli gibi ic saha baskisi kurabilen takimlar,bunu muazzam basaran takimina buyuk katki saglar.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
 
24 Şubat Çarşamba 19.00 Karşıyaka-GALATASARAY (TRTSPOR)
27 Şubat Cumartesi 21.00 Fb-GALATASARAY (LIGTV)
1 Mart Salı 20.00 GALATASARAY-Karşıyaka (TRTSPOR)
 
Son maçın bitmesine 1 dk. falan kalmış ama Ewe Baskets avantajlı skoru aldı sayılır.Zenit'e fena çakmışlar.

6PQEX7.png



Bence tablo bu olur:

QBJ0QV.png
 
Son maçın bitmesine 1 dk. falan kalmış ama Ewe Baskets avantajlı skoru aldı sayılır.Zenit'e fena çakmışlar.

6PQEX7.png



Bence tablo bu olur:

QBJ0QV.png

Kazan-Gran Canaria eşleşmesinin galibi bu kupayı alır.Bizim gidebileceğimiz en iyi yer yarı final.Orda havluyu atarız.Diğer taraftaki takımlar zaten kısıtlı takımlar.Bir tek Nizni yaparsa bişeyler yapar onların içinde
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt