2018 Dünya Kupası'na Gidecek Takımları Tanıyalım: Almanya - Sayfa 8 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2018 Dünya Kupası'na Gidecek Takımları Tanıyalım: Almanya


almanlar adam olsun. Bir gece ansızın 82 berlin, 83 hamburg, 84 münih.
Yalnız üstat devlet bahçeliyle alay edildi o zaman çok ama şu an mondros mütareke sınırına ortalama 30 kilometre daha yaklaştık...Orta Doğunun iki problemi var ingilizlerin mondros mütarekesine uymayıp ırak ve suriyenin kuzeyini kontrol etme çabaları ile kudüs meselesi...AKP 2002'den 2015'e kadar vatan hainleriyle iş tuttu...Şu an vatanperverlerin yanına geçmeleri kötü değil iyi bir şey...Evet istemeye istemeye yapıyorlar ama haticeye değil neticeye bakalım...Adamları 13 sene boyunca eleştirdim ve asla oy atmadım ki ilk 5 senelerinde anap ve dp'ye oy attım...Sonrasında da oy atmadım şu anda atmam...Ama mhp milli bir duruş sergileyip akp'ye foğru yolu gösterdi...Tıpkı İşçi partisinin vatan partisine dönüşmesi gibi akp de geç de olsa doğru bir cepheye girdi...Ulusalcılara komünist demek de akplilere enternasyonalist demek de geçersiz artık...Ben de hem erdoğanın hem de perinçekin gönüllü milliyetçi olduklarına inanmıyorum ama doğru yoldalarsa ne yapalım hadi gidin mi diyelim? Ulusalcı, milli görüşçü, ülkücü, avrasyacı kim varsa yeter ki vatanperver olsun enternasyonalist olmasın...Liboş, sosyalist, ümmetçi fark etmez...Yeter ki enternasyonalist olmasınlar...Hürmetler...
 
2006 yılından beri bilfiil bir şekilde Almanya'yı desteklerim turnuvalarda (bizim milli takımın yokluğunda tabi),bu sene kararımı gözden geçireceğim,gsc tarihinin en itici üyesi ile aynı safta yer almak istemem.
 
Kendi düsen aglamaz.

Kim ne derse desin tamamen kendi salakliklari o bulusma hareketi. Dogruysa Emre Can da davet edilmis ama o gitmemis.

Biraz akillari olsaydi onlar da gitmezdi, hadi bence Mesut akilli biri degil de ama Ilkay'in bu hataya düsecegini beklemezdim. Durduk yere kendilerini hedef tahtasina attilar. Simdi nasil düzeltiriz diye düsünüp dursunlar. Bir de Dünya Kupasinda kötü performans sergilerlerse ve Almanya erken elenirse o zaman daha da cok üstlerine gider medya.

Milli takima geri dönersek Almanya da isler iyi gitmiyor gecen de bahsetmistim. Net bir sekilde rehavet var, Löw sacmaliyor, takim da bütünlesme yok gibi. Bilemiyorum sonucta Almanya bu boru degil yani, sagi solu belli olmaz. Bir bakarsin Meksika yi 4-0 falan yenerler hemen havaya girerler. Kücümsenecek bir takim degil, tam bir turnuva takimi.

1996 - final (sampiyonluk)
1998 - ceyrek final
2000 - fiyasko (gruplarda elendiler)
2002 - final (ikincilik)
2004 - fiyasko (gruplarda elendiler)
2006 - yari final (ücüncülük)
2008 - final (ikincilik)
2010 - yari final (ücüncülük)
2014 - final (sampiyonluk)
2016 - yari final

Son 10 turnuva da 3 kere beklentilerden uzak kaldilar, bunun ikisinde gruptan cikamadilar birinde ise ceyrek finalde elendiler. 10 turnuva da 4 final gördüler adamlar.
 
gettyimages-969799110.jpg


loewilkay.jpg


Serefsizler Ilkay'i isliklamis
 
İfade özgürlüğü bik bik yapıyordun geçen al sana ifade özgürlüğü?Bu forum böyle rahatsız tiplemeleri çok görmüştür ama hiçbirinin ömrü de uzun olmamıştır.Al sana spoiler. :)
Ne diyorsun benim postumda küfür yoktu ki? Silindi sen küfür ettin seninki de silindi...Küfürsüz yaz silinmez...Elbette ki beni yerden yere vurabilirsin bu fikir hürriyetidir ama hakaret edemezsin...
 
Genel olarak tespitlerim;

1) Neuer hazır...

2) Müller bomba gibi kuvvetle muhtemel kloseye yaklaşacak en büyük gol kralı adayım

3) Ruslar suudileri yenemeyebilir...

4) Löw aynı löw yine burnunu karıştırıp kokladı...
 
Üst Alt