2018 Dünya Kupası'na Gidecek Takımları Tanıyalım: Fransa - Sayfa 3 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Böylesine güçlü kadroların en büyük sıkıntısı kim alınmasa "neden alınmadı" denmesi. Coman,Rabiot,Lacazatte çok önemli oyuncular ama yerine girenler de en az o kadar önemli.

Eğer turnuva geçen sene düzenlenseydi mutlaka Lacazatte girerdi ama bu sene biraz formsuz. Giroud nasıl girdi diye sorulabilir ama tecrübesi,pivot forvet özelliği olması bunda etken.

En kötü oyun sıkıştığında futbol icat edildiğinden beri işleyen tek sistem olan "şişirme toplar" ile etkili olurum diye düşünmüş.
 
Başta favorim Fransaydı ama yine hayal kırıklığı olacaklar bence herkes başarı bekliyor.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Fransa Milli Takımı teknik direktörü Didier Deschamps, Dünya Kupası'na götüreceği 23 oyuncuyu belirledi...

Deschamps, kupa öncesi olası bir sakatlığa karşın, 11 oyuncuya da, hazır bulunmaları çağrısı yaptı... Bu oyuncular arasında, Paris Saint-Germain forması giyen Adrien Rabiot da bulunuyordu...

Ancak 23 kişilik kadroya girmeyi hak ettiğini düşünen Rabiot, teknik direktör Deschamps'a gönderdiği elektronik posta mesajıyla, rezerv oyuncular için belirlenen antrenman programına dahil olmayacağını bildirdi...

Rabiot'nun boykot kararını şaşkınlıkla karşıladığını belirten Deschamps; "Adrien'in hayal kırıklığını anlayabiliyorum... Ancak böyle bir çıkış yapmamalıydı... Bu aşamadan sonra aldığı kararın sonuçlarına katlanacak... Umarım bu durum çocukluğu bırakıp; büyümesine yardımcı olur" dedi... Bu sezon Paris Saint-Germain formasıyla 3 kupa kazanan Rabiot, Fransa milli takımının formasını daha önce 6 kez giymişti.

beinsport

rabiot kadroda olmayı hak etmişti.
 
DeE4nZzW4AAHWwy


DeE4nZsXUAAvxri


Yazik oldu, PSG'de banko oynayan ve sampiyon olan bir genc oyuncu bu kadroda olmaliydi bence.
 
Orta sahada ince işleri yapacak adam eksikliği çekerler mi? Hepsi çok iyi adamlar elbette ama araya bir top atacak, şapkadan tavşan çıkartacak adam yok gibi. Belki biraz Tolisso ama o da 11'de başlamaz. Belki Thauvin'i 10 numara gibi kullanırlar.
Kral başka milli takım secmeseydi o işi kolaylıkla yapardı. Fransa için büyük kayıp oldu.

5caf82b82d761a3394add4b956695daf.jpg
 
Lloris
Sidibe-Umtiti-Varane-Lucas(Mendy)
Kante-Pogba
Mbappe-Griezmann-Dembele
Giroud

Muhtemelen bu kadroyla oynarlar. Kadro derinliği konusunda 1 numaralar ama ilk 11 konusunda bence ilk 3'e bile girmezler. Almanya,Brezilya,Belçika ve belki İspanya'nın çok daha iyi 11'i var.
 
sadece 6 yılda kadrolarına nasıl böyle seviye atlattılar hayret ediyorum..

2012 avrupa şampiyonasındaki kadrolarına bakar mısınız ?
848125.png



birde bizimkine bakın 2012 elemelerinde oynayan kadro ;

77714.jpg
 
Üst Alt