2018 TFF Süper Kupa | Galatasaray (4) 1-1 (5) Akhisarspor | MS | 5 Ağustos | ATV - Sayfa 111 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2018 TFF Süper Kupa | Galatasaray (4) 1-1 (5) Akhisarspor | MS | 5 Ağustos | ATV


Bu kupalardan dunya kadar var bizde sorun kaybetmek degil sonuçta penaltılar ama sindiremediğim 5.penaltinin gomise yazilmasi.
 
Belhanda,Feghouli ve Gomis 3 e 5 e bakmadan satılsın.Buradan gelecek para ile kiralık futbolcu alırız en kötü.Bu kadro ile cl ye hiç çıkmasak çok daha doğru bir iş yapmış oluruz.
 
Takimla ilgili degil, oynatilan sistem problem
Bizim ust duzey on liberomuz var fernando, kimse formsuz falan demesin, bu sistemle kimse oynayamaz
Adamin yaninda 8 numara yok, onu rahatlatacak
Donk iyi hos ama o da on libero, daha da dogrusu kesici, fernandoyla yanyana oynatilmaz, oynatirsan topu al ver yapip ileri tasiyacak adam bulamazsin
Oyle olunca da maicon serdar falan oyun kurmaya calisir, ileri cikmaya baslar, cunku gidememekten onlar da rahatsiz
Oyle olunca da kontra yemeye baslarsin

Ayrica belhanda da yapayalniz kaliyor bu iki on liberolu sistemde, kalabaligin arasinda kayboluyor
Iyi bir 8 olsa o da rahatlayacak, rakip tedirgin olacak, 8’i bos birakmak istemeyecek, 3 kisi belhandanin basinda dikilemeyecek

Aykutun fbsinden ne farki var bu oyunun
Hoca garantiye gidiyor ama biraz duzgun takim kanatlari da kapatti miydi, olay bitiyor


iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu Takımda 8 numara varda onu gören hoca yok. Bu takımın 8 Belhanda, gerçek pozisyonu o, ama nedense Terim de 10 numara oynatıyor, şimdi soruyorum Terimcilere bu Takım mı daha iyi oynuyor, yoksa Tudor un ilk 8 Maç oynayan Takım mı daha iyi oynuyordu. Terim bu Takımla kamp a girdi ve hazırladı, gördüğünüz gibi Takım resmen geri gitti, bence sistem taktik falan yok Terim de, hep aynı şeyleri yapıyor hep aynı yanlış oyuncuları sokuyor, bu hep böyleydi ve hep böyle olacak. Bildiği tek bir Sistem var tutarsa iyi tutmazsa yandık Oyunu okuyup Sistem değiştiremiyor.Zamanında kendi aldırdığı oyuncuları mutlaka oynatıyor önceliği onlara veriyor, buda hep böyleydi hep böyle olacak. Yapacağı tek şey var Fernandonun yanına Belhandayı koyacak, 10 Numara Fegheouli oynayacak, kanatlarda Rodriguez ve Onyekuru oynayacak, Gomis çıkarsa Onyekuru öne geçecek kanat a Muğdat geçecek. Bunu yapsın görün Takım ı, ama Terim de bunu görecek ve uygulayacak kapasite yok. Ha şunu da diyeyim geçen seneki Şampiyonlukta Terimin katkısı yok, bu Takım zaten Şampiyon olurdu
 
Gomis e çöp derken utanma sıkılma olmuyor mu gerçeten ?
Pardon da ben neden utanayım sıkılayım? Gomis maaşını 6.5m euroya çekmek isterken utanmıyorda,finansal durumlar sizin sorununuz beni ilgilendirmez derken utanmıyorda ben mi utanıcakmışım?' Çöp dedim hala da diyorum gomis ÇÖP OĞLU ÇÖP diye hatta aralık ayında bile söylemiştim bu gomis çöp diye beni forumdan ihraç ettiniz fenerli diye.1 hafta öncede çöp dedim nedenlerini açıkladım.
 
Yahu arkadaslar hamza ile ne alakasi var. Uefa satamazsan alamazsin diyor.

Adamlarin eli kou bagli. Sen bu yil 1 milyon açik yaptin sampiyon oldun seneye CL den mensin.

Tamam işte bizde satmadan alsın demiyoruzki.Sat feghouli,Belhandayı çin takımlarına arap takımlarına illaki alırlar.Ama pazarlama yetenekleri yoksa yapacak bi şey yok.Fiko denilen hokkabazı görüyoruz ölmüş Tosici bile 6 ya gömdü.
 
Yahu arkadaslar hamza ile ne alakasi var. Uefa satamazsan alamazsin diyor.

Adamlarin eli kou bagli. Sen bu yil 1 milyon açik yaptin sampiyon oldun seneye CL den mensin.
Takımda bir dünya şampiyonluğun ekmeğini yiyip satılcak adam var,belhanda-fegulinin neyini beklicen artık adamlar ouun içinde gram katkı vermiyorlar sat adam gibi 2 adam al
 
bizim takımın büyük bir sorunu var. sorun ise şu;

topu rakip sahaya o kadar rahat getiriyoruz güzel getiriyoruz ki bazen şaşırıyorum buna ama top ceza sahasına geldimmi topçuların beyni duruyor bizde otomatik olarak sanki. ben yıllardır ceza sahası çevresinde bu kadar kötü top kullandığımız zamanı hatırlamıyorum yahu. 1 metre önündeki adama pas atamıyor pas hatası yapıyor yada gol olucak pozisyonda o kadar saçma pas veriyor ki. şu 3-5 maçta olsa neyse koca bir sezon şöyle geçti. 11-12 sezonundan 14-15 sezonuna kadar çok rahattım ceza sahasında takımdaki kaliteye güveniyodum ama geçen sezondan beri top ceza sahasına çevresine gelince ettiğim küfürlerin haddi hesabı yok.

ayrıca böyle düşünende bi tek ben değilimdir heralde ciddi dikkat çekiyor bu sorun
 
Pardon da ben neden utanayım sıkılayım? Gomis maaşını 6.5m euroya çekmek isterken utanmıyorda,finansal durumlar sizin sorununuz beni ilgilendirmez derken utanmıyorda ben mi utanıcakmışım?' Çöp dedim hala da diyorum gomis ÇÖP OĞLU ÇÖP diye hatta aralık ayında bile söylemiştim bu gomis çöp diye beni forumdan ihraç ettiniz fenerli diye.1 hafta öncede çöp dedim nedenlerini açıkladım.

Ben de Gomise çöp diyen adamla futbol konusmam derim.
 
Ligimiz berbat izlemek işkenceden beter şöyle Yunus gibi genç oyuncuları oynatsak daha heyecan verici olur. Gomis,Feguli,Belhanda,Maicon elden çıkarabilirsek helal olsun derim, yerinede gelecek vaat eden kıpır kıpır oynayan geri yardıma koşan oyuncular bulmalı o zaman maçlar izlenir hale gelir. Artık sönmüş yıldız getirme kolaycılığını bırakalım araştıran bulan beyinler işbaşına gelsin akledenlerden olalım
 
Cüneyt o herifi atmasi gerekiyordu. VAR ın da bi ise yaramadigini gorduk hakem kalitesiz, karaktersiz olunca!

VAR ölü doğdu. Bunu banttan seyredip hala kirmizi vermiyorsan hakem degilsindir, emir erisindir !

Nagatomo hazir degil. Normaldir. Bize denayer gibi hizli bir stoper sart. Gol bulamazsak geride az adamla yakalaniyoruz.

Topla oynama yuksek ama verim yok. Bunda formsuz ve kafasi karisik Gomis kadar , gobekten orta sahada belhanda gibi rakibi asla tehdit edemeyen vasifsizin olmasi uretkenligimizi cok dusurup isimizi zorlastiriyor. Belhandayi satmaliyiz.

Fegh. hikaye ! Evet belhanda gibi degil yetenekli ama en basit paslari veremiyor, sutlari atamiyor. 4 milyon maas cooook cok fazla ona. Feghouliyi de satmaliyiz.

Maicon. Bu mac iyidi. Ama akhisar bizi tehdit etmedi bugun cok.

3-4 oyuncu bizi farkli seviyeye tasir ama onun icin en az 2 yabanci gitmeli.
 
cüneyt cakır macın sonucuna etki etti ne yazıkki.10 kişi kalsalardı iş uzatmaya kalmazdı.fatih hocaya degişiklikler için basta kızmıştım ama selcuk ve eren dogru kararlardı.sadece sinan ve onyekurudan biri girse sonuc lehimize olurdu.
 
Üst Alt