2019/2020 Futbol ve Şampiyonluk Nöbeti - Sayfa 3 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
EDjovpaX4AYDO1m


EDjok_UX4AEj7aJ


EDjoat6XYAAt2N1


EDjo364WkAADOd9


EDjpDLuWkAAhVHw
 

Diğerlerinin kadroları da fena değil. Zevkli ve çekişmeli bir sezon olacağa benziyor. Beşiktaş ve Trabzon da Avrupa Ligi'ndeki gruplarından çıkabilir umarım. Şu an için hayal ama her sene düzenli olarak 8.000-10.000 arası puan toplayabilsek format değişikliği olmazsa şampiyon takım CL'ye 1. torbadan katılabilir. Aynı zamanda takımlarımız birer eleme turu falan daha az oynar. Başağın bu sene grubu zor onlar 2 galibiyet alabilse yeter. Ayrıca Fener de Avrupa Ligi'nde olsaydı keşke. Tek kulvarda mücadele etmeleri lig için işlerine yarayacak biraz.

Yani 4-5 sene düzenli başarı elde edebilsek grup aşamalarına hem daha kolay hem daha çok takım yollayabileceğimiz için o seviyelerde kalıcı olma ihtimalimiz de artar. Bu da ligin prestijinin artması, reklam, sponsorluk ve yayın gelirlerinin artması, dolayısıyla gelirleri artan kulüplerin daha kaliteli kadrolar kurabilmesi ve bizim de daha kaliteli bir futbol izleyebilmemiz demek.
 
4-4-2/4-3-3 karisimi olsun

Top bizdeyken Belhanda/Feghoulinin kanatta oynadigi 4-4-2, top rakipteyken Belhanda/Feghoulinin orta sahada oynadigi 4-3-3.

Diger orta saha oyuncular: lemina/seri ve enzonzi
 
Üst Alt