2019/2020 Futbol ve Şampiyonluk Nöbeti - Sayfa 4 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
ÖN EDİT: Başlamışken durduramadım kendimi ,yazmaya başlamışken hadi bi analiz yapayım dedim içimden , uzunca da oldu biraz, zahmet edip okuyanlara şimdiden teşekkür :)

Bu sene bu kadro yapılanmasıyla beklerimiz ne kadar iyiyse o kadar rahat maç kazanır takım. İyi olmadıkları maçlarda zorlanırız. Alır mıyız maçları alırız ama alamadığımız zamanlarda olur. O yüzden bu sene naga ile mariano 'dan artık son kez max verim istemeliyiz. Seneye de vedalaşırız zaten..

4-3-1-2 ile kağıt üzeri güzel bir kadro görünüyor ;

--------Muslera

Mariano luy marc Naga

---------Nzonzi
-------Seri Lemina

--------Feghouli

------Falcao Babel


Bu sistem kağıt üzeri güzel , (seri yerine belhanda'yı da yazabiliriz belhandacıları üzmeyelim :) )
Sorun şu ki bu sistemde beklerin max verim vermesi lazım ,git gel yapmaları devamlılık açısından ve defansa da sağ ve sol açık desteği gelmeyeceğinden bize sıkıntı çıkaracağı aşikar o yüzden bu dizilişi çok tercih edeceğini zannetmiyorum hocanın.

Bu yüzden 4-3-2-1 (4-3-3) 'ü çok daha fazla oynarız. Skoru aldığımız maçlarda bu diziliş bozulmaz..

--------Muslera

Mariano luy marc Naga

---------Nzonzi
-------Seri Lemina

Feghouli-----------Babel

----------Falcao

Ayrıca Feghouli ve Babelin defansa vereceği destek kompakt oyun için çok önemli bu dizilişte malum , onların devamlı gel git yapıp oyundan 70 lerde düşmemesi için maç genelinde orta sahanın kanatlardaki boşlukları doldurması çok önemli.. Lemina'nın dinamikliğinden faydalanırız , ancak terste aynı dinamizmi seri ya da belhandan beklemek çok doğru değil. gel gelelim ellerinden geleni yapmaları lazım ki nzonzi pozisyonunu kaybetmesin ortadan devamlı kanatlara açılıp..
Bir kaç maç sonra güçlü bir oyun yapısına sahip olacağımıza inanıyorum, eldeki isimler gayet uygun görünüyor..

4-2-2-2 / 4-2-3-1 Bu dizişler de muhtemeldir ki skoru alamadığımız , maç sonuna doğru gol atma amacıyla döneceğimiz dizilişler. daha da çeşitlendirilebilinir tabi 2-5-3 felan çok sıkışırsak , 3-5-2 , 3-6-1 , 3-4-3 vs...vs...

4-2-2-2 / 4-2-3-1 e gelirsek ;

orsa sahadaki ikilide serinin olmayacağı aşikar, Nzonzi ve Lemina tercih edilir (arkadaş çok iyi isimler ya :) ) , 2 kanat ve 2 forvet belli zaten.
3-1 lik sistemde de Belhanda forvet arkası Falcao tek forvet tercih edilir.

Bu takım bariz şekilde 4-3-3 başlayacak gerisi maçın gidişine göre hocada...

Tabi bu bütün isimler sakatlık ve cezalı olmaları durumunda değişiklik gösterecek , dolayısıyla dizilişler de değişebilir. Bu haliyle biz her ne kadar kağıt üstü analiz yapmaya çalışsakta futbol sahada oynanıyor ve bambaşka şeyler de görebiliyoruz. Ama en başta yazdığımı en sonda da yazayım, Mariano ve Nagatomo'nun performanslarına bağlı olarak sahadaki oyun gücümüz değişecektir. Teşekkürler :)
 
EDj87GzWkAAnxdS
 
Milli takım davetleri alan Fernando Muslera, Younes Belhanda, Ryan Babel, Jimmy Durmaz, Florin Andone, Mustafa Kapı, Atalay Babacan, Yuto Nagatomo, Sofiane Feghouli ve Steven Nzonzi antrenmanda yer almadı.
 
Ben rakamlara inanmiyorum yardimlasma hirs pres bosa cikma yardimlasma futbol buna bakiyor kalitende varasa ki bizd fazlasiyla var ligin icinden geceriz

Ama herkes cakili ici gecmis gibi oynarsa kimse cikip top sorumluluk almazsa istersen modric pogba getir birsey olmaz

Bize acil bizi kamcilayacak bir kavga olay veya kaos lazim
 
Milli takım davetleri alan Fernando Muslera, Younes Belhanda, Ryan Babel, Jimmy Durmaz, Florin Andone, Mustafa Kapı, Atalay Babacan, Yuto Nagatomo, Sofiane Feghouli ve Steven Nzonzi antrenmanda yer almadı.
Fasli sakatligindan dolayi geri dönmüş mü donecek mi oyle bi sey gördüm instada kaybettim postu bulamıyorum 😂
 
Üst Alt