2023-2024 Sezonu Sistem ve Taktik Sohbet Başlığı - Sayfa 9 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
belhanda sağda nasıl peki

bu kanat gibi degil

mariano luy marc naga
-----------zonz--------
--belh-----lem----feg--
-----falc-------and

4-1-3-2 gibi

yada feg ortada olur fln o da olabilir
zamanla oralara kayacak ztn herif
iyi oynasa bile sagda hareketleri limitli oluo bana gore
10 metre gitmek icin bi suru verkac fln yapmak durumunda kaliyor
belh zaten saga yakin oynadi mi daha rahat
 
Seri'nin belhandayı kesme ihtimali yok arkadaşlar. Lemina-seri olursa seri ne sertlik koyar ne pres gücü... Lemina rahat oynayamaz tıpkı belhanda-selcuk ikilisinde olduğu gibi. Ayrica serinin su an marianodan farki ortasahada olması, şu haliyle yedektir. Belhanda-lemina olursa mucadele ve top taşıma cok daha iyi olur. Fashanda fanboi oldugum icin demiyorum serinin su hali için diyorum

_______________________________
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
 

Belhanda'nın sağ kanattan şöyle güzel bir asisti var. Ulan Eren de güzel gol atmış şimdi. Adamı boşa günah keçisi yaptık aslında.
O mac cok zorluyoduk bi türlü acamadik rakibi, kralhanda sağa gecmisti bütün ataklar ordan gelisiyodu sonra. İkili forvet oynarsak ortasahada kenarda oynar

_______________________________
Yasama, Yürütme, BELHANDA!
 

Belhanda'nın sağ kanattan şöyle güzel bir asisti var. Ulan Eren de güzel gol atmış şimdi. Adamı boşa günah keçisi yaptık aslında.

Eren´in sorunu sürekli sakatlanmasi, tembel olmasi, ve saha icindeki yumusakliligi idi. 1.90´lik adamin her darbede yere inip kivranmasi, hoca sevmez böyle seyleri.
 
Dede-Ldama-Marcao-Japon
Nzonzi
Feg-Lemina-Seri-Babili
El Tigre

Cift Forvetli

Dede-Ldama-Marcao-Japon
Feg-Lemina-Nzonzi-Babili
Andone-El Tigre
 
---------------Kral---------------

Andone----------------------Feghouli

---------Seri---------Lemina-------

--------------N'zonzi---------------

Yuto N.------Marcao----Luyindama--Linnes
 
Bazı kadrolarda Belhanda'yı görmüyorum.

1*9B1Cfc9CtrSJ4ezK-cZ0Cg.png



Hoca Seri'yi şu anki performansı ile deplasmanlarda keser bence. Lemina - Belhanda - Nzonzi görürüz dışarıda. Hatta içeride de Lemina Seri değişebilirler sürekli.
 
Musleraaaaaaaa
Mari Luyi Mar Naga
NZ Lamia
Feg Seri Belo
FAAAALLCAOOOOO

Güzel kadro ama iki 6 numarayla oynarken Nagatomo'nun önünde Belhanda kanat çıkarsak fazla düz olacağımızı düşünüyorum. Bence Seri-Lamina ana rotasyon olacak, zira hocanın Belhanda'yı ne kadar sevdiği açık. Bence Belhanda yine Falcao arkası 3'lünün 10 numarası gibi başlar, Babel de solda oynar. Zaten Babel olmazsa şu takımda Falcao dışında istikrarlı skor katkısı yapabilecek oyuncu da kalmayacak. Falcao arkasına en az 1 tane şutu olan, gol vuruşu yapabilen oyuncu şart. Babel'in elzem olduğunu düşünüyorum bu yüzden 11'de. Nagatomo yerine hücumcu bir sol bek getirebilseydik muazzam olacaktı ama yapacak bir şey yok artık. Heralde Galatasaray tarihinin 2001'le birlikte kağıt üzerinde en homojen kadrosudur şu. İnşallah sahada gösterdikleriyle de kadronun adına yaraşır bir top oynarlar.
 
Üst Alt