GSC Haber - 2023 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı - Sayfa 3 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSC Haber 2023 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Y>a su tl bazli borc aciklamak trde cok trajikomik
hersey böyle flu kaliyor
6 ayda döviz 5 puan yukselis var

lami cimi olmadan borc bir 94 milyon euro artmis (1,8 milyar tl)
gecen seneden bugune

florya varmi yokmu o bile belli degil cok sacma hic seffaf birsekilde aciklanmayan bir mali tablo

elestirenler dogru elestirmis

tehlike sularda yuzuyor gibiyiz
 
Madem bu kadar eleştiri var açıklasınlar her şeyi şeffafça. Keramettin admin açıklıyordu gelecek tüm gelirleri yaklaşık miktarlarıyla. Şimdi en çok o şaşırır olmuş.


Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
 
3 sene kiralık oyuncularla takıldığımız halde bu borç varsa bu zamana gelenlerin yüzündendir.Taraftara hayal satılmasın o zaman.Küçüleceksek bundan sonra gelecek başkanda bu mantelite ile devam etmek zorunda.Burak elmas niye gereken ceza verilmedi, salak saçma verilen transfer ücretleri 30 40m euro'yu bulmuyor muydu senelik.
 
projeler gercekleşeceği için sorun etmiyolar demekki.gerci bencede sorun değil.ne olacagını bilyorum bazı sebeplerden ama burda astroanaliz kasacak değilim.yaşayıp görün.mayıs ayında müthiş bi girdi olabilir mesela kulübe,sampiyonluk haricinde.bu sampiyonluk parası değil.2024 zaten daha olumlu.yaz gelince onu da açıklarım
 
Oyuncular alındı ve uzun süreli kontratlarla bazıları satılacak yatırım, bazıları ise senin kadronun temeli olacak yükümlülükler doğal olarak böylelikle biraz arttı. Yine Kemerburgaz'ın yapımının maliyeti var. Bu tabloda Riva'da yok bu arada orada henüz satışlar tamamlanmadığı için. Şu an yatırımların yapıldığı zaman önemli olan bu yatırımların meyvesini alırken denildiği seviyede olması o seviyede olursa yönetimin dediklerine geliyor zaten.
 
Zaniolo+sacha+nelsonu satarsak 35+10+15 ile 1.2milyar tl para gelir+Bu sezon garanti Cl katılmamız şart onla beraber 400m tl civarı gelir tam rakkamı bilmiyorum. 4.2 milyar tl iniyor.Ona göre uygun maaşlı futbolcularla oynamamız lazım 2 sene sonra proje bitene kadar.Proje bitince borçlar sıfırlanır bundan sonra sistemli harcama yapılır.Malesef ya çok zengin başkan lazım yada küçülmemiz gerekiyor eğer wonderkid alıp satamadıktan sonra.
 
Geleneksel batıyoruz şenlikleri başladımı.? Kesintisiz 25-26 senedir Galatasaray’ı takip ederim yani buda 96-97 senesinden itibaren Galatasaray batıyor. Daha öncesi varmı bilmiyorum. Sanırım o zamanlar Hayri Kozak gibi dinozorlar daha az görünüyorlardı.
 
Kulübün mevcut ekonomik durumunun iyi olduğunu iddia etmekle ülke ekonomisinin iyi olduğunu iddia etmek arasında zerre fark yok.

Oyuncu satacakmışız, satıcan da yerine kimi alıcan, Florya projesindeki nakit akışı bir an önce girmezse 6 milyar borcun altında kalırız, daha yazın 3 civarına çıkmıştı bir kaç ayda 2 katına çıktı yani risk büyük. Bu şartlarda yönetimden net açıklamalar beklemekte olması gereken bir durum.

Yarın projeler gerçekleşmezse yönetim gider 1 milyar gelir, 1.5 milyar gider, 6 milyar borçla ortada kalırsınız, geçmiş döneminde 3 senede 150 m euro zarar ettiren Dursun Özbek’ten de bu beklenir.

Sonuç olarak Erden Timur vaatlerini yerine getirmeli ve sürdürülebilir bir yapı oluşturmalı, aksi taktirde yine mi batıyoruz esprilerinizi Etebolarla yaparsınız. Dipnot, kulüpler normal şirket olsa çoktan batmıştı yıllardır hepsi eksi özkaynaklarla takılıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt