GSC Haber - 2023 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı - Sayfa 5 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSC Haber 2023 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur'un alt yapı sunumunu özet yaparak kısa kesti toplantıya da katılacak olması nedeniyle anladığım Avrupa'da bazı takımlar ile gerek satın alma gerek, ortak olma, gerekse anlaşma yoluyla ve alt yapılarla herhalde burada alt yapı dediği spor okulları ile anlaşmalar tamam ve senenin bitmesi veya belirlenen zaman bekleniyor ona göre açıklamalar gelecek. Onun dışında veriler ve data dönüşümü ve belirli dataları belirleyerek oyuncuların gelişimini bunlara göre takip etme çok geç kaldığımız ve gelecek sezon hemen uygulamada olmamız gereken bir konu Avrupa kulüpleri buna 3-5 sene önce geçmişlerdi zaten. Ama genel olarak özet geçtiği şeyleri hakkıyla yapabilirsek eğer her sene 2-3 oyuncu rotasyona rahat katarız ve ilerleyen dönemlerde de her sene rahat 5-10 milyon euro kazanır duruma gelebiliriz. Bahsetmediği yada benim kaçırdığım tek konu tesis konusu bu konu da da tesislerde alt yapı konusunda ne gibi yenilikler ve alanlar olacağından bahsetseydi daha açıklayıcı olurdu.
 
altyapıların 1 numaralı problemi torpildir. torpil biterse sorunların yarısı hallolmuş olur. diğer yarısı eğitim sorunu. onun içinde kaliteli yetiştiricileri buldunmu asfaltta oynatsan da iyi futbolcu çıkarırsın. tabi tesiste önemli.
 

Yalan yanlış bilgiler verdi. Bir kere Florya için alınan kredide Florya teminat olarak kullanılmadı, Mecidiyeköy'den gelen ve gelecek paralar teminat olarak kullanıldı. Bunu açıkladılar ama hala ısrarla yanlış bilgi veriyor. Hata Mecidiyeköy'den gelen ve gelecek paranın kapalı bir hesapta yabancı para cinsinden hali hazırda toplandığı da açıklandı. Hukuktan anlayan arkadaşlar daha iyi bilir devletten İmarlı aldığın bir arsanın imarını kafasına göre iptal hakkı var mı? Benim bildiğim kazanılmış bir hakkı kafasına göre iptal edemez sonuçta sen bu arsa imarlı olduğu için o paraya alıyorsun.
 
2-3 tane haklı muhalefetin yanına fitne-fesat karıştıran tip var. Onlar da bu saatten sonra değişmez. Yaşlarından dolayı her şeye muhalefet modları açılmış artık.
 
2-3 tane haklı muhalefetin yanına fitne-fesat karıştıran tip var. Onlar da bu saatten sonra değişmez. Yaşlarından dolayı her şeye muhalefet modları açılmış artık.
Haklı muhalefet var özellikle sponsorluk, dijital projelerde artmayan gelirleri sorgulayan ve neden artmadı diyen ve bu soygun meselesinde kulübün hakkını iyi savunun diyen vb.'leri ama bazıları sadece laf atmak olsun diye muhalefet yapalım diye çarptırarak, yanlış bilgiler veriyor.
 
2 togg parasını altyapıya yatırınca toggu alırsın.
600 togg parasini althapiya yatirdin mi o zaman zaniololari sen cikarirsin.
Zannediyorlarki tohumu atiyon su verdin mi buyur bunlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt