Gluteni bırakmadığım dönemlerde arada bir yapardım ben lahmacun, değerli et çektirmeme rağmen toplam maliyet çok bir şey tutmazdı 100 gram kıymadan bile azıcık işini bilen adam bir dünya lahmacun çıkarır.
Bence de Yaptığın işim kompedanı olmak önemli..Forumdaki genc arkadaslarimiza ornek olsun. Videoyu izlemedim ama etrafta cok insan var boyle 3 diploma, 5 diploma ve issiz. En fazla bir tane diploma isinizi yapmak icin yeterli, bir meslek ogrenin ve onu da iyi yapin. Gerekirse yuksek lisans ve doktora yaparsiniz. Ben sahsen cift anadalin bile gereksiz oldugunu dusunuyorum. Bir seyi yapiyorsaniz en iyisini yapmaya calisin. Hem para kazanirsiniz, hem keyif alirsiniz.
ben bir tek arnavut ciğeri bilirimCiğeri görmezsin ki siz hiç ciğer kavurma yememişsiniz anlaşılan sizin anladığınız ciğer şiş
Şiş ve arnavut ciğeri bilirim, kendim yapıp yiyeceğimde de (o da senede 1-2 kere falan) sotelerim. Sizin oralara has bir şey muhtemelen, ucuza ekmeğe sürülen ciğer hiç görmedim veya dikkatimi çekmedi bilemiyorum.Ciğeri görmezsin ki siz hiç ciğer kavurma yememişsiniz anlaşılan sizin anladığınız ciğer şiş
Oooo baya zenginiz hürmetlerben bir tek arnavut ciğeri bilirim
Şiş ve arnavut ciğeri bilirim, kendim yapıp yiyeceğimde de (o da senede 1-2 kere falan) sotelerim. Sizin oralara has bir şey muhtemelen, ucuza ekmeğe sürülen ciğer hiç görmedim veya dikkatimi çekmedi bilemiyorum.
Fakir adam makarna yer, kuru ekmek soğan yer tavuk ürünleri yer yav ciğer neymiş.
Fakir edebiyatı yapma İso abi. Ne yiyek?Oooo baya zenginiz hürmetler
Valide ArnavutOooo baya zenginiz hürmetler
Benim paramın olmadığı zamanlar yerdim tadı da güzel hala denk geldikçe yerim zengin semtlerde yok avmde filan bulamazsın yaniFakir edebiyatı yapma İso abi. Ne yiyek?
Valide Arnavut
Ula çok pinti 1 adamsın ha.Benim paramın olmadığı zamanlar yerdim tadı da güzel hala denk geldikçe yerim zengin semtlerde yok avmde filan bulamazsın yani
Haaaa şimdi oldu, üstat şimdi yalan olmasın ben o ortamlara pek girip çıkmam, gecekondu ve düşük gelirli semtlere çok girip çıkarım ama öyle amele pazarı, hal vs gibi ortamları bilmem, doğrudur yani fikrim yok. Sizin oralara has bir durum da olabilir. Mesela Ankara'da hiç görmedim öyle bir şey veya denk gelmedi diyelim.Yık üstat bu tavuk ciğerinden olur kavururlar sıvı halde kahverengi bir katman olarak kaşığın arkasıyla ekmeğe sürülür o da çeyrek somun sonra bunu tost gibi basıp gazete kağıdına sarıp sosa batırırlar işsiz gariban yemeğidir yarımı 2 liradır amele pazarlarında da çok olurdu şimdi gecekondu mahallerinde oluyor tümü de 4 lira tüm somun ekmek yanında ayran değil şalgam verilir normalde açık olur ama artık maliyetten açık ayran veriyorlar o da 50 kuruştu bir oet bardak en son 1 sene filan oldu yiyeli
Yok valla seviyorum da ama antipatentez bilgi verdim ihtiyaç sahibi olursa bilsin diyeUla çok pinti 1 adamsın ha.
bir tek onu seviyorum ciğer ile. Senin bahsettiğin tavuk ciğeriymiş bu arada.Ama ciğer???
Haaaa şimdi oldu, üstat şimdi yalan olmasın ben o ortamlara pek girip çıkmam, gecekondu ve düşük gelirli semtlere çok girip çıkarım ama öyle amele pazarı, hal vs gibi ortamları bilmem, doğrudur yani fikrim yok. Sizin oralara has bir durum da olabilir. Mesela Ankara'da hiç görmedim öyle bir şey veya denk gelmedi diyelim.
Yav abi bırak duyanda ayda 500 TL ile geçiniyor filan sanacak ay lav yu iso abiHaaaa şimdi oldu, üstat şimdi yalan olmasın ben o ortamlara pek girip çıkmam, gecekondu ve düşük gelirli semtlere çok girip çıkarım ama öyle amele pazarı, hal vs gibi ortamları bilmem, doğrudur yani fikrim yok. Sizin oralara has bir durum da olabilir. Mesela Ankara'da hiç görmedim öyle bir şey veya denk gelmedi diyelim.
bir tek onu seviyorum ciğer ile. Senin bahsettiğin tavuk ciğeriymiş bu arada.