Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Takip Başlığı - Sayfa 93 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Takip Başlığı


Avrupa kadınlar basketbol dünyasında Euroleague, Eurocup, yerel ligde de Türkiye ligi, Türkiye kupası ve cumhurbaşkanlığı kupası vardır. Ekrem memnun bunların hepsini Galatasaray ile kazandı. Efsane geri döndüğüne göre galatasaray gelecek sezon kadın basketbolda ciddi atılım yapacaktır
 

Yok böyle skandal: TBF, Süper Lig'de yanlış takımları eşleştirdi!​

ING Kadınlar Süper Ligi'nde normal sezon sona ererken, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) yanlış hesap yapıp play-off eşleşmelerinde skandala imza attı.

Yok böyle skandal: TBF, Süper Lig'de yanlış takımları eşleştirdi!

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), ING Kadınlar Süper Ligi’nde normal sezon sıralamasını yanlış hesapladı; play-off'ta da yanlış takımları eşleştirdi. Ormanspor ile İzmit Belediyesi, aynı puanda ligi bitirdi.
Kurallara göre; önce iki takımın arasındaki maçlara bakılması, daha fazla sayı atanın üste geçmesi gerekiyordu. Galibiyetler aynı farkla kazanıldığı için (82-78, 69-65) devreye genel averaj girdi. Bu durumda İzmit Belediyesi dördüncü olacakken TBF, Ormanspor’u üçüncü sıraya taşıyıp play-off'ta ÇBK Mersin ile eşleştirdi.

Yanlışlıkla dördüncü olan İzmit Belediyesi'nin rakibi ise ligi beşinci bitiren Galatasaray oldu. Federasyon bu tarihi hatasını düzeltmeyince, ÇBK Mersin ve Galatasaray, deplasmandaki çeyrek final ilk maçlarını oynamak için yola çıktı.

KURAL NE DİYOR?​

D.1.3 Gruptaki tüm maçlarda 2 veya daha fazla takım aynı galibiyet-mağlubiyet sayısına sahipse, bu 2 veya daha fazla takım arasındaki maç veya maçlar sıralamaya karar verecektir. Bu 2 veya daha fazla takımın kendi aralarında yaptıkları maçlar aynı galibiyet-mağlubiyet sayısına sahipse, aşağıdaki sıraya göre başka kriterler uygulanacaktır:
- Kendi aralarındaki maçlarda attığı-yediği daha fazla sayı farkı olan (toplam averaj)
- Kendi aralarındaki maçlarda daha fazla sayı atan
- Gruptaki tüm maçlarda attığı-yediği daha fazla sayı farkı olan (toplam averaj)
 
Vanloo çok iyide diğer yabancılar sultanahmete ziyaret gelen turistlerden seçilmiş gibiydi. Basketbolla pek alakaları yok gibi 😀
 
Üst Alt