GSC Futbol Nöbeti | Hedef #24 - Sayfa 439 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
"ötekinin oğluna laf söyleyince hop oturup hop kalkıyorlar. "

bunu dedi mi cidden ya?

< konuya dair - ali yigit buruk kardesimizi *youtube da aratirken , karsima su vidyo cikti , (ilk 7,5 dakika bu konuya cok iyi deginmis vidyo sahibi) :


@Hasan Bekir ,

kulubun sikayet ettigi gazeteler, tvler ,kisiler - basin toplantisi dahil, kamp,idman vsye akredite verilmemeli, sayet kararlilik gosterilmek isteniyorsa.
 

Zaha
Bay-Mertens-Ziyech
Kerem D.---Torreira
Köhn—-Bardakçı——Nelsson—-Kaan
Muslera

Ne kadar tepki alacağımı düşünsemde olması gereken kadro budur :asd:
 
Logo siyah diyorlardı ama beyazda karar kılınmış sanırım. Onun dışında olabilecek bir forma Puma kalıbına uygun sanırım bakalım göreceğiz nasıl olmuş formalar? Beyaz logo olacak bilgisi veren çok sevende olacak çok kötü bulan da diye bir yorumu var ayrıca.
Doğru bir seçim olmuş bence, beyaz logo sabit kalmalı; ancak yine de forma siyah detay barındıracağı kesin gibi, ben pek sevmiyorum parçalıda siyah detayları; beyaz daha hoşuma gidiyor ama artık belirlenmiş sanırım siyah olarak. Burada hem Puma hem Nike ile oluşan renk farkı verilmiş, muhtemelen bu kaynağı takip ediyorsunuz siz de anladığım kadarıyla. Sahada nasıl görüneceğine dair Adidas dönemi bazı formalar örnek gösterilebilir : Galatasaray 2006-07 Ic saha Formasi Galatasaray 2008-09 Ic saha Formasi

 
Doğru bir seçim olmuş bence, beyaz logo sabit kalmalı; ancak yine de forma siyah detay barındıracağı kesin gibi, ben pek sevmiyorum parçalıda siyah detayları; beyaz daha hoşuma gidiyor ama artık belirlenmiş sanırım siyah olarak. Burada hem Puma hem Nike ile oluşan renk farkı verilmiş, muhtemelen bu kaynağı takip ediyorsunuz siz de anladığım kadarıyla. Sahada nasıl görüneceğine dair 2006 Adidas forması bir örnek: Galatasaray 2006-07 Ic saha Formasi

Evet Puma'nın renkler tasvir edilen renklere daha çok uyuyor tabi hala görmeden bir şey diyemeyiz ama tasvir edilen renkleri bir kenara bırakırsak Puma'nın sarı, Nike'ın kırmızı tonu daha güzel gözüküyor gibi. Tabi sadece forma üzerinden bahsediyoruz ama asıl fark yan ürünlerde olacak bence Nike o konuda çok başarılıydı Puma eğer yan ürünlerde iyi seviye iş yaparsa daha uygun fiyat olacağını da düşünüyorum ekonomik olarak her türlü GS'ye daha fazla katkı vermiş olacaktır.
 
Üst Alt