GSC Anket - Mevcut Görüntülere Göre Fenerbahçeli Topçular Ne Kadar Ceza Alacak? - Sayfa 42 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSC Anket Mevcut Görüntülere Göre Fenerbahçeli Topçular Ne Kadar Ceza Alacak?


Ceza tahminleriniz

  • 0-1 maç

    Kullanılan: 106 49.5%
  • 2-4 maç

    Kullanılan: 28 13.1%
  • 5-10 maç

    Kullanılan: 67 31.3%
  • +10 maç

    Kullanılan: 13 6.1%

  • Kullanılan toplam oy
    214
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
buda az algıcı değil.
Kişisel görüşünde egemen 3 ay men alıyor aynı saldırıyı yapan irfan 1 maç, adam öldürmeye kast eden 2 herif 3 maç ve 1 maç aynen.
Bizim yedek kaleci de küfür etti diye cezası minimum 2 maç olacak aynı şekilde ayhan da minimum 21 gün falan ceza yiyecek.

Bir kaç gündür sevkler hakkında açıklama yapıyordu bu. Sonunda mamalanmış.
 
Tünel görüntüleri... Esas kavgalar tünelde oluyor. Biz o görüntülere ulaşamıyoruz. Her stadın hepsinin TFF'ye bağlı kameraları var. Niye sevkler yapılmadı? Ne bekleniyor? Seçimle ne alakası var? Duyum almaya başladık. Bizim futbolcularımıza ceza verilecekmiş. Neymiş, fazla güç kullanmışlar. Kaçmalılarmış... Zihniyete bakar mısınız? Senin hakemin doğru düzgün maç yönetse zaten maç iptal olurdu, bu noktaya gelmezdi. Sizi kim sevk edecek? Bu maçın bu noktaya gelmesinin bir numaralı sorumlusu sahada yönetimdir. Ama böyle siyasi gücü olan bir kulübün maçını iptal edebilecek baba yiğit bir hakem var mıdır? Federasyon ve hakem sorumludur. Yurt dışında bu maçı yönetse zaten kokartı alınırdı elinden. Neden yabancı hakem istediğimizi anlıyor musunuz?

Futbolcularımıza ceza vereceklermiş... Onların menfaatleri açısından inşallah vermezler. Çünkü Türk futbolu uluslararası alanda çok sıkıntıya girer. Şimdi kılıfına uydurmaya çalışıyorlar. Fenerbahçe futbolcularının linç mi edilmesi gerekiyordu? O bayrak Mert Müldür'ün vücuduna girince mi işin ciddiyetini anlayacağız?

İki kulüp de gerginlik olmaması için çok dikkatli davranıyor. Sevkler neden olmadı diye soruyoruz. Adana Demir maçını etkilemez diyorlar. 7'sine maç koymuşuz onu mu etkileyecek?



Soyadında fazladan K harfi olan fbli lavuğun sözleri
 
Ali koc denen zavali heralde sirf kendini akilli saniyor kücük kocuklarin bile yemiyecegi ali cengiz oyunlar pesinde. Vay be türk futbolu uluslar arasi sikinti yasarmis. Basima halk kahramani kesildi. Ts macinda futbolcular ceza almassa esas o vakit hersey raydan cikar.
 
Ya bu adama sövsek bile ödül olur. Neymiş oyuncularimiza ceza vereceklermiş.

Lan senin oyuncun adama tekme atti tekme. Normal mi bu? Gunay'a hakaretten 2 mac ceza verenler bunları 10 gündür bekletiyorlar.

Seçimlerden dolayı götu tutuşanlar sevk bile edemiyor. Tam anlamıyla berbat bir yonetilis. Herif istediğini söylüyor, istediğini tehdit ediyor ama kimse adama dokunamıyor.

Ülkem adına utanç verici.
 
Günay nerede ne yaptı da ceza aldı onu da anlamadık
Hani haksa zaten alsın ama hakemi tehdit eden bir oyuncu topluluğu hiçbir şekilde ceza almıyor
Trabzon maçı üstünden kaç gün geçti ve oyuncuların pfdk'ya sevki bile gerçekleşmedi
Nasıl bir futbol ortamında yaşıyoruz
Ve bu federasyonun Galatasaraylı olduğunu iddia eden bir grup var
Akıl hastası bunlar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt