Özgür Savaş Özüdoğru: "Hocamız listesinde olmayan isimleri almak zorunda kaldı" - Sayfa 4 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Özgür Savaş Özüdoğru: "Hocamız listesinde olmayan isimleri almak zorunda kaldı"


Sahaya girelim

Şener özbayraklı terim transferiydi, kendisi açıklamıştı hoca rol oynadı transferimde diye.
Linnes hocadan önceye ait.
Omar hocanın transferiydi. Hoca açıklamıştı çok önceden takiplediğimiz, sözleşme bitimini beklediğimiz eleman gibi şeyler demişti.
luyindama marc ikilisini söylememe gerek yok sanırım.
taşdemir milli takımdan adamıydı ztn, geldiğinde hocayla birlikte olan video paylaşılmıştı diye hatırlıom.
Taylan'ı istedi mi bilmiyorum
Emre k hocanın transferi.
feg hocadan önceye ait.
belhanda hocadan önceye ait ama satışına mani olundu tuttu takımda.
Arda hocanın isteği.
onyekuru başta menajer önerisiydi, sonra hocanın isteği oldu. ki hala istiyor.
Fatih öztürk hoca istemişti. daha öncede istedik fatihi muslera sakatlanınca alma mecburiyetimiz doğdu falan demişti.
Ömer bayram hocanın Xavisi. Ömer söylüyor ben söylemiom.
Evlat akbaba transferini söylememe lüzum yok herhalde biliyorsun.

Bu adamların hepsi bugün kadroda şans bulup oynuyor. Bence sen bu kadroya hocanın takımı demelisin. videoda bahsedilen mevzu başka.

Nzonzi
Seri
andone
falcao (falcaoyu kim istemez istiyorum dediğini hatırlıyorum basın toplantısında ama mecburiyetten söylmş diolar. o yüzden ekledim)
diagne
saracchi
Babel (bilmiom istemedi mi)
unuttuklarım da vardır. kiralık özellikle

videodaki adam bu isimler için söylüyor muhtemelen. yoksa sahadaki kadro hocanın kadrosu.

babel'i istemiştir bence. bjk performansını alacağını düşünmüştür. hoca ligdeki yabancılardan, özellikle de kendi takımına karşı iyi performans sergileyenlerden etkileniyor. amrabat transferi, malatyalı yusuf'u istemesi, mensah'ı istemesi buna örnek. ama genelde bu gibi adamlar büyük takıma gelince batırıyorlar. bu ft'nin en büyük negatif yönlerinden bence. çabuk etkileniyor oyunculardan. bir kaç kez iyi oynayan oyuncuları kötü oynamaya başladıklarında kesmemesini de buna yoruyorum.

öte yandan bence yeteneği kısıtlı yerlilerden iyi verim aldığı iddia edilebilir. bu bakımdan ömer, taylan, taşdemir gibi transferleri, kötü görmüyorum. verilen rol doğrultusunda işe yaradılar, yarıyorlar.

bana göre asıl yanlış kararları babel gibi düşüşe geçmiş adamları kullanabileceğini düşünerek aldırması, kiralıklarla idare edebileceğini düşünerek tek yıllık oyunculardan takım kurmaya çalışması oldu. her yıl takım değişince ahenk falan kalmıyor. bunu acı şekilde tecrübe ediyoruz.

bizim 2019'da takımı yenilememiz gerekiyordu. onun yerine kiralık+tecrübe formülünü denedi hoca. ama bu yanlış strateji ffp cezası olan, mali olarak güçlü olmayan kulübümüzün elini iyice sıkıştırdı.

ffp olmadan bir transfer dönemi geçirip şampiyonlukla veda etmesini istiyorum ama iyice çıkmaza girdik. eğer 2021 yazında transferde attığımızı vurup takımı yeniden kuramazsak berbat bir süreç yaşayabiliriz.
 
hocanın bundan iyi kadroyla oynattığı topu da gördük. ilk sezon ş. liginin en az koşan takımıydık. ikinci sezon allah razı olsun adem büyük rezillikten kurtardı. yine 6 kasım rezilliğine imza attık tabii o sezon. yasin miydi neydi adı kondisyoner diye getirmişti takıma bir ara. geldi geleli ocağı bekleyin, temmuzu bekleyin deyip durdu bu sezon temmuz, ocak pas geçildi. galatasaray sözlükte geçen biri yazmış, hocanın yetiştirdiği genç oyuncularla, transfere harcattığı paralarla ilgili, istatistik vererek. özeti hocanın hazır oyuncu sevdiğiydi. yönetim ve hoca birbirini bulmuş işte işleri güçleri mazeret.
 
boşu keselim

o değil de şimdi tekrar baktım 2011-12 de hocamtora ne kadro kurulmuş yav üstüne hamit geldi, kakayı da istedi ama yönetim malesef sneijderi alabilmişti :/
vay anasını dememek elde değil.
 
boşu keselim

o değil de şimdi tekrar baktım 2011-12 de hocamtora ne kadro kurulmuş yav üstüne hamit geldi, kakayı da istedi ama yönetim malesef sneijderi alabilmişti :/
vay anasını dememek elde değil.
hamit demişken şimdinin mesut özil transferiydi o dönem. o zamanlar tam idrak edememişiz cidden çok iyi kadro vardı. melo, drogba, sneijder, gol kralı burak yılmaz vs.
 
akbaba, arda, sener gibi adamlari yönetim mi aldi simdi?

marcao ve luyindama disinda eli yüzü düzgün, takima katki veren bir tane isim yok

tudor kadroyu temizlemeseydi o iki sampiyonluk imkansizdi
ft hayatta sampiyon yapamazdi bizi

tudor bile istedigi adamlari catir catir aldirdi yönetime
dursun özbeke yani
yagli surat dursun özbeke

ama koskoca ft istedigi adamlari aldiramiyor yani?

mesela su anda istedigi ve direttigi iki isim irfan ve visca

dünyada bu ikiliden cok daha ucuza cok daha fazla katki verecek en az 10 tane adam bulursun aradiktan sonra
ama ft basaksehirden fahis fiyatlara bunlari aldirip borcumuza borc katmak istiyor

bu ikiliyi aldigin vakit satman da imkansiz
bu da cok önemli aslinda

her türlü zarardasin

mesela tudorun aldirdigi her oyuncuyu satma imkanin vardi
hepsini
bir tanesi bile elinde patlamadi

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
 
irfan ve visca ya verilecek paraya scout transferi yaparsın genç ve daha verimli bunda hemfikirim de olay işte orada patlıyor..yönetim scout transferi mi yapabiliyor...geçen yaz döneminde kamil jozwiak,moder,hague,coulibaly basına yansıyan gençler..hangisini alabildiler ? hauge 5 milyon eura ya milana gitti..coulibaly 2 milyon euroya elden kaçtı...neden kaçtı çünkü yurt dışında nakit para istiyorlar..peşin istiyorlar..biz de taksit ile almaya çalışıyoruz..ülke içinde transferde ödeme konusu vade idi taksit idi daha esnek olduğu için dönüp dolaşıp ülke içinde odaklanılıyor...
 
Hoca aldırdıgin ozornafor ile kerem i oynatsin da sonra scout transferi yapsin.
Giren çıkan oynayan belli .genç kimi alsa ancak bölgesinde kimse yoksa mecburen oynatıyor .emre kilinc neden kötü ? Neden yerinde oynamıyor .ozornafor ne kadar kotu olabilir Türkiye ligi burası neden izleyemiyoruz.Sekidika alındı iyi değil mi yolla ya yolla Kadro dışı bırak kurtul artik maliyeti de yok kurtul.Tudor olmasa hala Sabri kadroda olurdu hoca kurtulamıyor kimseden .
 
Yav tamam listesindekiler bunlar değildi anladık da listesindekiler kimdi?
Onyekuru, Seri eee başka?
Listesindekiler kim olacak.

Mensah,tetteh (10m€),mhy, töre

Başka kimi tanıyıp biliyor ki zaten varsa yoksa Fener'e karşı iyi oynayan oyuncular başka kimseyi izlemiyor bilmiyor.

İdman yaptırmaya mecali yok birde oyuncu mu takip edecek.

__________________________________

FT'ye tekrar çöpleri doldurma fırsatı vermeyin.
Transfer değil istifa İstiyoruz!
 
Geçen senelerde istediği adamlar alınmayıp yönetimin getirebildiklerine onay vermişti mecburiyetten, sezon başından beri benim istediklerimi getirin ya da kimseyi almayın diyor anladığım kadarıyla, mantıklı. Etobo hariç çünkü harbiden kağıt üzerinde de orta sahasız sezona girecektik yoksa.

Bu sene sonu yönetim zaten gidecek, hoca da bırakmalı. Şampiyon olduktan sonra bile bu kadar sayıp söven taraftar iki başarısız sezon sonrası evini falan yakmaya çalışabilir. Hocamızın ve ailesinin hayatı daha değerlidir.

Yeni gelecek hocayla total futbol oynamaya başlanmadan önce yapılması gerekenleri şöyle bir planlayalım. Belhanda'nın sözleşme bitiyor, Feg'in son senesi, başka takımlar imza parası vs verirse gidebilir. Babel de aynı şekilde. Saracchi, Etobo kira bitiyor, Taşdemir zaten maç başı. Arda ve Donk da yeni gelecek hoca istemezse gider. Falcao bir şekilde gönderilir diye umuyorum o herifi zorla da yollayamazsın. Oğulcan-Taylan-Emre Kılınç-Okan-Ömer-Kerem-Ali Yavuz Kol falan alternatif isimler geniş kadroda her zaman bulunabilir bu elemanlara, Fatih yollanır. Gerçi Ömer Bayram nefreti çok onun da sözleşmesi bitiyor Linnes ve Şener gibi, uzatmazlar olur biter. Onlar da gitti. Bu yönetimin yapabileceği en büyük icraat Muslera-Luyindama ve Marcao'yla uygun şartlarda sözleşme uzatmak, Belhanda ve Akbaba'yla uzatmamak olacaktır. Kimseyi de transfer etmesinler bu dönem. Üstte saydığım isimlerin gönderildiğini varsayarsak maaş yükü falan kalmıyor takımda. Çatne'yi de 1-2 milyon falan demeyip yollayacaksın tabii. Transfere 5-6 milyon ayırsak yeter. Alt yapıdan gençler, ucuz scout transferler ve yeni hocamızla 2-3 maç içinde total futbol oynamaya başlarız diye düşünüyorum, sezon sonu şampiyonluk default geliyor Galatasaray'da zaten biliyorsunuzdur. Sonraki sezon da aldığımız scout transferleri ve yetiştirdiğimiz alt yapı gençlerini satar Ş.L. de başarıdan başarıya koşarız.

Eved.
 
irfan ve visca işin patlaması bence. madem oyuncu alamıyosunuz bende medya önünde söylerim istediklerimi gerisini siz düşününe getirdi konuyu. yoksa kendi de biliyor ismi verilen oyuncuları almanın zor olduğunu. liste sadece bu ikiliden olusmuyordur.
 
Geçen senelerde istediği adamlar alınmayıp yönetimin getirebildiklerine onay vermişti mecburiyetten, sezon başından beri benim istediklerimi getirin ya da kimseyi almayın diyor anladığım kadarıyla, mantıklı. Etobo hariç çünkü harbiden kağıt üzerinde de orta sahasız sezona girecektik yoksa.

Bu sene sonu yönetim zaten gidecek, hoca da bırakmalı. Şampiyon olduktan sonra bile bu kadar sayıp söven taraftar iki başarısız sezon sonrası evini falan yakmaya çalışabilir. Hocamızın ve ailesinin hayatı daha değerlidir.

Yeni gelecek hocayla total futbol oynamaya başlanmadan önce yapılması gerekenleri şöyle bir planlayalım. Belhanda'nın sözleşme bitiyor, Feg'in son senesi, başka takımlar imza parası vs verirse gidebilir. Babel de aynı şekilde. Saracchi, Etobo kira bitiyor, Taşdemir zaten maç başı. Arda ve Donk da yeni gelecek hoca istemezse gider. Falcao bir şekilde gönderilir diye umuyorum o herifi zorla da yollayamazsın. Oğulcan-Taylan-Emre Kılınç-Okan-Ömer-Kerem-Ali Yavuz Kol falan alternatif isimler geniş kadroda her zaman bulunabilir bu elemanlara, Fatih yollanır. Gerçi Ömer Bayram nefreti çok onun da sözleşmesi bitiyor Linnes ve Şener gibi, uzatmazlar olur biter. Onlar da gitti. Bu yönetimin yapabileceği en büyük icraat Muslera-Luyindama ve Marcao'yla uygun şartlarda sözleşme uzatmak, Belhanda ve Akbaba'yla uzatmamak olacaktır. Kimseyi de transfer etmesinler bu dönem. Üstte saydığım isimlerin gönderildiğini varsayarsak maaş yükü falan kalmıyor takımda. Çatne'yi de 1-2 milyon falan demeyip yollayacaksın tabii. Transfere 5-6 milyon ayırsak yeter. Alt yapıdan gençler, ucuz scout transferler ve yeni hocamızla 2-3 maç içinde total futbol oynamaya başlarız diye düşünüyorum, sezon sonu şampiyonluk default geliyor Galatasaray'da zaten biliyorsunuzdur. Sonraki sezon da aldığımız scout transferleri ve yetiştirdiğimiz alt yapı gençlerini satar Ş.L. de başarıdan başarıya koşarız.

Eved.

Leipzig modeli diyorsun yani, olabilir. Ama onun için 3 şey lazım.
1- Bu işi yapabilecek planlı programlı yönetim.
2- Modern futbola aç TEKNİK DİREKTÖR.
3- Vasat futbol sevmeyen ve BİAT etmeyen sabırlı taraftar.
 
Sahaya girelim

Şener özbayraklı terim transferiydi, kendisi açıklamıştı hoca rol oynadı transferimde diye.
Linnes hocadan önceye ait.
Omar hocanın transferiydi. Hoca açıklamıştı çok önceden takiplediğimiz, sözleşme bitimini beklediğimiz eleman gibi şeyler demişti.
luyindama marc ikilisini söylememe gerek yok sanırım.
taşdemir milli takımdan adamıydı ztn, geldiğinde hocayla birlikte olan video paylaşılmıştı diye hatırlıom.
Taylan'ı istedi mi bilmiyorum
Emre k hocanın transferi.
feg hocadan önceye ait.
belhanda hocadan önceye ait ama satışına mani olundu tuttu takımda.
Arda hocanın isteği.
onyekuru başta menajer önerisiydi, sonra hocanın isteği oldu. ki hala istiyor.
Fatih öztürk hoca istemişti. daha öncede istedik fatihi muslera sakatlanınca alma mecburiyetimiz doğdu falan demişti.
Ömer bayram hocanın Xavisi. Ömer söylüyor ben söylemiom.
Evlat akbaba transferini söylememe lüzum yok herhalde biliyorsun.

Bu adamların hepsi bugün kadroda şans bulup oynuyor. Bence sen bu kadroya hocanın takımı demelisin. videoda bahsedilen mevzu başka.

Nzonzi
Seri
andone
falcao (falcaoyu kim istemez istiyorum dediğini hatırlıyorum basın toplantısında ama mecburiyetten söylmş diolar. o yüzden ekledim)
diagne
saracchi
Babel (bilmiom istemedi mi)
unuttuklarım da vardır. kiralık özellikle

videodaki adam bu isimler için söylüyor muhtemelen. yoksa sahadaki kadro hocanın kadrosu.
vala gelen isimlerin çoğu iş yapabilecek potansiydeyken bu hale nası geldik onu irdelemek lazım. oyuncu etken ama diğer etkenlerde var. sakatlıklar vs. hakem hataları demeyeceğim iyi oyuncu grubu hakem rakibe bile çalışsa maçı alabilecek güçte olması lazım. serdarı gönderip marcao luyindama ikilisini almamız en kaarlı işimiz oldu. emre tasdemir kronik adale sakatlığı olmasa sarachi den iyi oyuncu da oynayamıyor.

asıl problem yapılanmaya gidemememiz kiralık oyuncularla olmuyor bu iş. adam seni yuvan gibi görmüyor çünkü. sahiplenmediğinde de eksik bir şeyler ortaya çıkıyor. baska olumsuz seylerde geldi mi saçma salak oyun ve skorlar geliyor. hırsı yüksek oyun içinde oyuncularımızı ateşleyecek oyunculara ihtiyaç var. sahada uyuyup gidiyoruz. sürekli sakin kalarak farklı sonuclar cıkarmaya calısıyoz. o da olmuyor işte. bunu barca gibi oynamadığın sürece yapamazsın da zaten.
 
Öyle yorumlar okuyorum ki lisenin gelenekçi, kafatasçı dinozorlarına rahmet okutuyorlar. Demek ki bizim üyelikler de Fener gibi market üyeliği kıvamında olsa ve bir de bizim kulübün demokrasisi işin içine girse halimiz Aziz Fener'inden de beter olacakmış. Allah'tan bizim kulübü taraftar yönetmiyor.
 
Listesindekiler kim olacak.

Mensah,tetteh (10m€),mhy, töre

Başka kimi tanıyıp biliyor ki zaten varsa yoksa Fener'e karşı iyi oynayan oyuncular başka kimseyi izlemiyor bilmiyor.

İdman yaptırmaya mecali yok birde oyuncu mu takip edecek.

__________________________________

FT'ye tekrar çöpleri doldurma fırsatı vermeyin.
Transfer değil istifa İstiyoruz!
Üstad durmadan idmanlara laf yapıyorsun da bu sezon çeşit çeşit pas antrenmanları yaptırılıyor. Sadece ayak tenisi olsa bu videodaki durum ve adam paylaşımı olmaz.
 
Üst Alt