⚽ SL 21/22 H:13 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 21 Kasım - Sayfa 203 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

⚽ SL 21/22 H:13 | Galatasaray 1-2 Fenerbahçe | MS | 21 Kasım


Yarım saat maça giremedik golleri kaçırdık güney üstten bilet vardı en son kapıda arbede çıktı kendimi dk 40 da güney altta buldum belki inanmayacaksınız ama hemde turnikeden girmedik bile yani passo lige bilete bakan bile olmadı o gün abartmıyorum size tribünde fazladan 5-10’bin kişi vardı belkide üzerine kaybettik maçı hala kendime gelemedim inanılmaz yazık oldu.. süper finalde 1-2 kaybettiğimiz maçınn kopyası oldu diyebiliriz o gün aydın malı neler kaçırmıştı neler… Beraberliğe razı olan bir takıma yenilmek üzüyor insanı.. ama orada olunca şunu anlıyor insan topu ayağına alan savaş varmış gibi son dakikaymış gibi ileri oynayama çalışıyor bu genç kadro maçı kaldıramadı bence..maçı hakettik ama hep aynı acemiliği yapıyoruz geçen senede aynıydı berabere kalamıyoruz arkadaş buda kesinlikle hocadan kaynaklı.. çok üzgünüm yarın maça yine gidecektim ama vazgeçtim vala..
 
Keremin direkten donen topundan sonraki o yıkılmıslik ne kadar acemi bi durum yav,kaçtıysa kacti.fotoyu gördüm de hepsi yere kapaklanmis,dunyasi yikilmis gibi.ve dk 89,ama uzatmalar falan var.bu takim paslasirken acele ediyo,cezasahasinda panik halinde kararsiz isler yapiyor.o kararsizlik direkt mac sonucuna etki ediyo.gol kacinca bile yikilan genc bir takimi nasil büyüteceğiz,yetistirecegiz bilemedim
 
Ne zaman bu şerefsizlere karşı psikoloji bozacak bir mağlubiyet alsak sezon sonunda gülen taraf biz olduk. Süper Final'de dünyaların kaçtığı maç Kadıköy'de şampiyon olduk, Selçuk'un 40 metreden gol attığı maç timsah rezaletini yaşadılar, 4-0 dağıttıkları maç Denizli'de hadım edildiler, 6 attıkları sezon şampiyon olamadılar, Johnson'ın frikikiyle aldıkları mucizevi galibiyete rağmen şampiyon olduk, FT'nin ilk sezonu Sami Yen'de 4 attılar ama şampiyon yine biz olduk.

Umarım bu seri sürer. Çok değişik bir maçtı hala etkisindeyim ama hem son paslar ve şutlarda basiret bağlanmasının her türlüsünü yaşadık hem de hakem elinden geleni ardına koymadı. Uzun vadede yine gülen biz olacağız.
 

Konusu açılınabilir

Ligden net koparıldığımız fevkalade şaibeli bi maçtı

Fb uşağı tarık ongun Var kaytlarnı falan dinlemiş usülsüzcene
tarık ongun'un lise yıllığı var internette dolaşıyor. allah aşkına oku. inanılmaz derecede bir fbli kendisi.

 
Üst Alt