Vazgeçemediğimiz Yiyecekler ve İçecekler - Sayfa 5 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Vazgeçemediğimiz Yiyecekler ve İçecekler


Cevap: Vazgeçemediğimiz yiyecekler, içecekler



İşi biliyorsun dostum. Bu cağ kebabın tek kötü yanı 2-3 şiş ile doymaman. :D



Sorma, ilk yediğim zaman ne oluyor demiştim. Şişler bitmeden önüme 2 şiş daha koyuyorlardı; kendimi cennette gibi hissediyordum ama hesabı gördüğüm zaman tatlı bir cehennem olduğunu anladım. :)



Yemeyen var mı bilmiyorum ama ölmeden önce herkes çağ kebabını yemeli, öneririm. :)
 
Cevap: Vazgeçemediğimiz yiyecekler, içecekler



Midye seven var mı? :)



100_8317.JPG




as_midye_tava.gif




Acıktırayım biraz sizleri... :)
 
Cevap: Vazgeçemediğimiz yiyecekler, içecekler



araplarin en guzel yemeklerinden bryani, elle yemeside ne guzel oluyor :D



5zfibq.jpg
 
Cevap: Vazgeçemediğimiz yiyecekler, içecekler



Sigara ve Caydan ölsem vazgecmem. Bagli oldugum bir yemek yoktur.
 
Cevap: Vazgeçemediğimiz yiyecekler, içecekler



7eb16a1f27ee42e9d242fe76907bb43e_content_large.jpg




c6beca6d842cb95251feea5d693d47c2_content_large.jpg




Fliya, arnavut böreği Aydın'da bu böreği çok güzel yaparlar. Uzun zaman oldu, orada tatmıştım sivrisineklerle beraber. Anneannem'in İstanbul'da yaptığına rastlamadım hiç, yapması biraz zor bir börekmiş (sac ateşi falan mı gerekmiş ne), tadı bir o kadar lezzetli. Böreği bulmak bir mesele. Olsa da indirsem mideye. Arnavut var mı aramızda bu böreği bilen, yaptırabilen.? ;)
 
Cevap: Vazgeçemediğimiz yiyecekler, içecekler



Yanlız agalar 1 saat önce geçtim Kokoreçci dayının önünden bira almak için. Bir güzel kokuyor bir güzel kokuyor. :D
 
Cevap: Vazgeçemediğimiz yiyecekler, içecekler



Oyh guzelmis lan. Ilk resim ozellkle migdemi kabartti :ask:



İlk resim acıktırıcı cinsten.



Bide yakından gör bunu sanat eseri gibi tel tel, inceciki. U'lan Aydın'a gidicem sanırım.





Böyle anlatmış Fliya'yı Arnavut.



yoğurt ve kaymakla mayalanmış hamur tutturulur. odun ateşi yakılarak tahta kaşık vasıtası ile tek sıra tepsiye dizilir

ve üzerine közle doldurulmuş bombeli büyük saç örtülür ve pişmeye bırakılır.bu düzen tüm hamur bitene kadar devam eder.

ortalama 4 saate pişer ama bir yiyen bir daha unutamaz tadı damağında kalır.



birde unutmadan her kat ayri pisirilir , kasikla üçgen olarak tek tek hamur dökülür.



Hayri pilav'dan sonra bunu yapmanı bekliyorum panpa. Sac ateş'i ben bulucam dert etme. :asd:
 
Üst Alt