2024 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı - Sayfa 13 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2024 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı


En son sanki aday olmasin diye otelini arıyorduk Dursun Özbek in kendisi kulübü icraya verdiğine dair iddialar vardı gene eski günlere döneceğiz galiba.
 
Ne diyon lan dursun bb ödemesi altı üstü 2.4 milyon lira anasını satayım. Şapkadan Boey çıktı bu sene 2 tane adam alsan güle oynaya şampiyonluk gelirdi müjde müjde diyip durdun 5 aydır ne anlatıyor bu
Hayır böyle diyecekse o zaman Mayıs ayına kadar çıkacağız diye nasıl diyebildi? Hayır detaylı bir açıklamada yapmadı. O zaman detaylı açıklamalı Boey parasını, 2 senelik localar peşin satıldı mı? Sponsorluk paraları bu paralar ne oldu demek lazım o zaman?
 
Beşir diye bir çocuk varmış sanırım. Burada da çıkmıştı videosu onun alınmasında sanırım ailesi ile de yakın olduğu için aracılık etmiş ama alt yapıdaki kişiler sürekli oyalamış ve dediğine göre yıldırma politikası uygulanmış. Oyuncu çok yetenekliymiş bir nevi alt yapıdaki yetkilileri şikayet ediyor.
 
bankalar birliginden cıkış başka bahara kalacak anlasılan floryadan para gelince cıkacaz dedi

sezon bitmeden cıkacaz derken ne oldu da söylem degisti
 
mali genel kuruldan ortalık karışır ,bankalar birliginden cıkmak icin 30 mılyon euro geldi sponsor paraları geldi ama nolduysa birden yan cizmeye başladı ve az önce bunu izahta edemedi
 
Üst Alt