2024 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı - Sayfa 16 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

2024 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı


Göknar eleştiri yapıyor ama yanlış yapıyor. İlk önce gelecekteki bazı gelirlerimiz satıldı diyor ve sponsorluğu falan sayıyor yanlış bilgi yönetim 3-4-5 yıllık sponsorluklar yaptı ama bu sponsorlukların parasını kırdırıp hemen harcamadı ki bu sponsorlukların tek yıllık gelirleri bilançoda zaten. Yine 2 yıllık loca satışından bahsetti o da 9 aylık bilançoda yok ki. İyi eleştiri yapmak istedi ama eleştirisi yanlış oldu.
 
"Bankalar birliğinden çıkmayalim , ileride kesin yeni bir yapılandırma çıkar zaten boşuna para odemeyelim" denildi az önce.
Diyen kişinin bilgisi eksik. Bir kere sponsorluk gelirleri tek senelik gelirler yani kırdırılma gibi falan bir şey yok sanki sponsorluk gelirlerinin 3 yıllık falan harcanmış gibi konuştu. Yine 2 yıllık loca satışları gelirleri de bu bilançoda yok var gibi anlattı. Yükümlülüklerin neyi kapsadığını da bilmiyor kendisi.
 
Başkan'da Göknar adlı kişinin yanlışına değindi bilançoda ki gelirlerin hepsi o dönemin gelirleri. 2 yıllık loca satışının geliri orada yok. Bu 2 yıllık loca geliri de tahminen BB çıkışında kullanılacak.
 
Üst Alt