Erden Timur | Sportif A.Ş. Başkanvekili - Sayfa 174 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Erden Timur | Sportif A.Ş. Başkanvekili


Geçen seneden sonra ne kadar hata yaparsa yapsın bu sezon başarısız olsak bile kendisi hakkında devam edilmeli demiştim başarı ya da başarısızlık kendisi hakkında fikrimi değiştirmezdi.

Bir yandan da çok yıprandı hem saha içi hem saha dışı, medyası, rakipleri herkes uğraştı tek başına dimdik mücadele verdi kendisi hariç genelde tüm yönetim sessizliğe büründü.

2 senedir ciddi tecrübe kazandı büyük başarılara imza attık umarım devam kararı alır artık yöneticiliğide çok daha iyi öğrendi bundan sonra daha başarılı olacaktır Okan hocayla beraber uzun yıllar beraber hareket etmeliler.
 
Kalmalı, bırakması söz konusu dahi olmamalı. Bu kadar taraftarıyla-takımıyla bütünleşmiş bir ismi bir daha çok ararız zira. Umarım devam edeceğine yönelik bir açıklama gelir kendisinden.
 
Erden Timur hem yii hem naif hem de çok mütevazi bir insan Dursun başkan ısrar ederse reddedebileceğini de pek sanmıyorum öyle bir yapısı yok.

Ama yükünü azaltmaktan başka çaremiz yok 2 sene daha tüm yük Erden Timur'a binerse bu seçimi bilmem ama sonraki seçim kendisi kesin olmaz.
 
Son düzenleme:
Türkiye'nin en güçlü adamlarından birinin aleni tehditlerine maruz kalan bir iş adamı. Bu bile ne büyük karakter ortaya koyduğunu açıkça gösteriyor. Umarım sahip çıkarız.
 
Devam etmeli cünkü nasil basarili olunacagini cok iyi biliyor

Bu basari devam etmeli

Ama birakma karari alirsa da anlayisla karsilarim cünkü aylardir tehdit ediliyor belki de can güvenligi tehlike de ama tek bir önlem bile alinmiyor savcilar tarafindan
 
Yönetime ilk yazılacak isim Erden Timur’dur. Daha sonra diğerleri gelir. Bu dönem diğer yöneticiler daha fazla konuşarak Erden Timur’un fazla göz önünde olmadan rahat rahat çalışmasını sağlamalılar. Bu şekilde hem yıpranmaz hem de oturmuş sistemi daha ileriye götürür.
 
Koltuğu işgal eden adamın başkanlık için Timur'u öne sürüp kenara çekilmesi gerekirdi.

Fakat 3 yıl daha o adama katlanmak zorunda kalacaz.

Neyse En azından 3 yıl sonra ki doğal başkan adayı kendisi olur
 
Üst Alt