Meyhaneciler Buraya - Sayfa 256 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Meyhaneciler Buraya


Gargara
c3d73d38f16a37551b74000e5ffe86d7.jpg


Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız
 
Hocam aynen. Adana'da biranın yanında çok meşhurdur. Açık alanlarda termoslarla Nohutçular gezer. Haşlanmış nohut, kimyon, biber, tuz. İsteğe göre sarımsaklı limon sosu vs.
Estağfurullah ...
Tam mı haşlıyolar iyice şişip çatlayana kadar... Eğer öyle ise pek hazetmedim, kabız yapar....
Bizde yarım sertlikte haşlayıp, salça reçel kızılcık kavurma vs kışlık erzak hazırlanırken, biraz kül birazda sıfır elenmiş kumlu/toprakla yufka ekmek sacının tersinde kavururlardı ESKİDEN .. Sıcak sıcak ceplerimize doldururduk top oynamaya giderken..
 
Üst Alt