Üyelerimizin Önerdiği Restoranlar ve Tadı Damaklarında Kalan Yemekleri - Sayfa 5 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Üyelerimizin Önerdiği Restoranlar ve Tadı Damaklarında Kalan Yemekleri


Kayseri

Biraz salaş yerlere gitmek isterseniz
-Bağdat Pöç Tandır
-Dikbaşer Kelle
-Şükrü Usta'nın yeri tandır ve testi kebabıyla birlikte testide kuru fasulye yapıyor ki

Güzel bir restoranda yemek isterseniz de
-Kemal Koçak Et Lokantası
-Elmacıoğlu İskender

Kayseri'nin yöresel yemeklerini tatmak isterseniz
-Çemen's Gurme ve Mutfak

Çerkes yemeklerini tatmak isterseniz de
-Kafkas Mutfak

Çerkez mutfağına Talas’ta bulunan Gubate restoranı eklemek isterim


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Kebap-künefe-baklava-çiğ köfte gibi yemek ve tatlıları ben veya kimle gittiysem arkadaşlar-kuzenler falan filan genelini yapmayı biliyoruz.Bizim bi hamam ekibi var hamamda çiğ köftemizi de yapıyoruz darbukayla olsun eğleniyoruz.Bi de denizde özel misafirimiz yoksa genelde tuttuğumuz balıklarla rakı-balık yapıyoruz.Yoksa sahilin her tarafı balıkçı dolu.Tepsi kebabındaysa malzemeni istediğin fırına ver güzel bi şekilde ayarlarlar.Sonra istediğin tepelik alana çık ziyafetini çek.Adana'yı yazmışlar diğer memleketimi söyleyeyim Hatay'da Kaşarlı Alabalık'ı en iyi İsmail Usta yapar kime sorsan gösterir yerini.Dörtyol ve İskenderun'da şubeleri var.Aslında güzel bi mekan daha vardı istenilirse sandala binilebilen istenilirse de masada yenilebilen güzel bi mekandı ara verildi yenilerde.Orda çok evlilik teklifi yapılıyodu manzarasıyla güzel yerdi..
 
Son düzenleme:
Adanadaki kebapçıların %90ına gidilir. Hatta ismi bilindik yerlerden uzak durup salaş mekanları tercih etmek daha doğru olur. Gidilmeyecek birkaç tane var onları söyleyebiliriz Hasanusta, Yüzevler, Ali Baba(fena bozdu), Gündoğdu, Şehzade vs
 
Kebap-künefe-baklava-çiğ köfte gibi yemek ve tatlıları ben veya kimle gittiysem arkadaşlar-kuzenler falan filan genelini yapmayı biliyoruz.Bizim bi hamam ekibi var hamamda çiğ köftemizi de yapıyoruz darbukayla olsun eğleniyoruz.Bi de denizde özel misafirimiz yoksa genelde tuttuğumuz balıklarla rakı-balık yapıyoruz.Yoksa sahilin her tarafı balıkçı dolu.Tepsi kebabındaysa malzemeni istediğin fırına ver güzel bi şekilde ayarlarlar.Sonra istediğin tepelik alana çık ziyafetini çek.Adana'yı yazmışlar diğer memleketimi söyleyeyim Hatay'da Kaşarlı Alabalık'ı en iyi İsmail Usta yapar kime sorsan gösterir yerini.Dörtyol ve İskenderun'da şubeleri var.Aslında güzel bi mekan daha vardı istenilirse sandala binilebilen istenilirse de masada yenilebilen güzel bi mekandı ara verildi yenilerde.Orda çok evlilik teklifi yapılıyodu manzarasıyla güzel yerdi..

Vay cevom gelmiş
 
güzel bir başlık olmuş Ankara için bir iki mekan tavsiyesi de ben vereyim Eryaman'da mutlu günler fırını, her türlü ekmek, börek, simit, poğaça, tatlı baklava, pide, lahmacun hatta pandemiden önce açık büfe brunch kahvaltı veriyordu diğeri ise meriç restorant alkollü canlı müzikli mekan et rakı balık her türlü meze ve eğlence güzel yalnız burada eksik olan İzmir'deki barlar tarzı bir mekan yok hemen şöyle tek kişi de olsan girip 2 bira içip çıkabileceğin bir pub eksiği var Eryaman'da o tarz yerler hep kızılay ve bahçelide toplanmış
 
Üniversite yıllarımın vazgeçilmezi İzmir Kamiltuncadaki Kartal Büfe' de kömürde karışık... offff

ne eti bilmiyordum ama güzel giderdi.

Memleketinden de onersene lan

Fatsa/Bolaman Yosun pide



Ayriyetten Malatya ozgungor kebap -kasap mesut

Afyon Gamze sucuk döner

Ogrenciligim Ankara'da geçti ama genelde tirt ötesi mekanlara paramız yeterdi Aspavaya 5 yılda toplasan 5 kez gitmisimdir..
 
Manisa (Yunusemre) - CanCiğer Sedat Usta: Kebap&Ciğer harikulade.

Manisa (Salihli) - Suresto: Yerel odun köftesinin lezzeti tartışılmaz. Etleri de çok iyi.

İzmir (Alsancak) - Tavacı Recep Usta: Saç kavurması, kebapları mükemmel.

Nevşehir (Uçhisar) - The House Of Memories: Testi kebabı harikulade.(Gitmeden 3-4 saat önce sipariş vermek zorundasınız)

Nevşehir (Uçhisar) - Halayhan Kaya Restaurant: Mezeleri, alkol çeşitleri, görsel şovlar falan ideal.

Kayseri (Gültepe) - Elmacıoğlu Et Lokantası: Yağlaması ve İskenderi çok iyiydi. Mantısını pek beğenmedik.

İstanbul (Silivri) - Babacan Et Lokantası: Etleri leziz. Özellikle lokum.
 
Üst Alt