Vazgeçemediğimiz Yiyecekler ve İçecekler - Sayfa 152 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Vazgeçemediğimiz Yiyecekler ve İçecekler


Bira!​
Üzerine midye!​
Acım. Tüm gün bir şey yemedim, köpek gibi içiyorum ve gece 2 gibi 30 tane midye sipariş edeceğim.​
fft99_mf10173279.Jpeg


AYVA.... Evinde her zaman bulundur..
Açlık basınca çeyreği bile seni bir öğün ileriye atacak kadar tok tutar KESİNLİKLE....
 
Bu döner kuru emmoğlu yawww
Etin arası yeterince yağlı değil, sadece yağ şapkası koymuşlar ve arasında biber domates takviyesi de yok...
Yanında yeterince ekmek ve garnitür yemezsen bulantı yapar sanki...

Kuru mu ne kurusu foto yaniltici olabilir, kuyruk yagi ve pembe pembedir yemeden bilemezsin daha iyi doner yok Istanbul'un donercilerini de biliyoruz Celal, Karadeniz, Bayramoglu boyle doner Istanbul'da yok diger illeri bilemeyecegim

 
Kuru mu ne kurusu foto yaniltici olabilir, kuyruk yagi ve pembe pembedir yemeden bilemezsin daha iyi doner yok Istanbul'un donercilerini de biliyoruz Celal, Karadeniz, Bayramoglu boyle doner Istanbul'da yok diger illeri bilemeyecegim


Üzerine yapılan kuyruk şapkasının etin arasına işleyeceğini sanmam. Arasındaki kıymaya da bolca kuyruk verilmeli bence..
Herkesin bir ve favorisi vardır bu konuda.
Ama Ilgaz dağından adını alan ılgaz ilçesinde meşe odununun isli/dumanlı ateşi ile ( Dünyada buna smooking yani tütsüleyerek pişirme adını takıyolar ) pişen kuzu/koyun/keçi dönerinden yemediysen bu konuyu hemen burada kapatalım derim ben...

Tüp ateşinde yüksek ısıda pişmiş olmaktan zaten kafadan %50 kaybediyolar...
 
G.dogu mutfagiyla kapisamaz reys uzgunum.

Hayatimda Guneydogu'ya bir kere gittim, o da Antep'e

Hala aklimda beyran, katmer, baklava vs.

Hatay mutfagin zirvesidir. Guneydogulu musun ki?
Batmanliyim
Bulusma ayarlayalim bu yaz.
@Ahmed Arif Kesen abiyle bulusmayi dusunuyordum zaten Diyarbakirda misafir eder bizi.
@Mustafa Kaya hataydan @Sarper Yıldırım mersinden gelir guzel olur :D
Beklerim gelin güzel olur.İnşallah şampiyonluk muhabbeti ediyor oluruz.
Ancak haziran sonrasına kalmasa iyi olur.
Malum bizimda tatil temmuzda başlıyor.

________________________________
Bu rezalete bir son vermek için,
Aysal Başkan Göreve!
 
Üzerine yapılan kuyruk şapkasının etin arasına işleyeceğini sanmam. Arasındaki kıymaya da bolca verilmeli bence..
Herkesin bir ve favorisi vardır bu konuda.

Videoyu izleseydin bari, ya da soyle bir goz gezdirseydin

Araya koyuyolar kat kat yag, sushi chefi gibi dovmeden yaprak yaprak kesiyorlar eti, birkac kat etin ustune yag cikiyorlar hemen

Tabii ki odun atesinde pisiyor komik olmayalim, Istanbul'da oneriniz var mi?
 
arkadaş ne kadar geniş yemek kültürünüz var biz karadenizliler olarak hamsi buğulama ve kara lahana çorbasından ibaretiz. :asd:
 
arkadaş ne kadar geniş yemek kültürünüz var biz karadenizliler olarak hamsi buğulama ve kara lahana çorbasından ibaretiz. :asd:
Renktaş,sizin yemek kültürü de gerçekten çok dar.
Karadeniz de hemen hemen her şehire gittim ancak tam anlamıyla doyurucu bi lezzet denk gelmedi

________________________________
Bu rezalete bir son vermek için,
Aysal Başkan Göreve!
 
arkadaş ne kadar geniş yemek kültürünüz var biz karadenizliler olarak hamsi buğulama ve kara lahana çorbasından ibaretiz. :asd:
Renktaş,sizin yemek kültürü de gerçekten çok dar.
Karadeniz de hemen hemen her şehire gittim ancak tam anlamıyla doyurucu bi lezzet denk gelmedi

________________________________
Bu rezalete bir son vermek için,
Aysal Başkan Göreve!
Salcasiz ve etsiz yemege yemek demem.
 
Videoyu izleseydin bari, ya da soyle bir goz gezdirseydin

Araya koyuyolar kat kat yag, sushi chefi gibi dovmeden yaprak yaprak kesiyorlar eti, birkac kat etin ustune yag cikiyorlar hemen

Tabii ki odun atesinde pisiyor komik olmayalim, Istanbul'da oneriniz var mi?

Abi kusura bakma da tabağına gelen etin içinde bile en az %20-30 yağ olmazsa o etin lezzeti de faydası da tam olmaz .
Kullanılan et danamıdır koyun mudur keçi midir bunların hepside dönerin içine yağ gömme oranını etlieyen faktörler.
Yeterince yağsız et yemekleri sadece görüntüdür bence...
 
arkadaş ne kadar geniş yemek kültürünüz var biz karadenizliler olarak hamsi buğulama ve kara lahana çorbasından ibaretiz. :asd:

Pide, kuymak/mihlama, hamsili her sey, tursu kavurma, kara lahana, misir unu iceren seyler, ekmek, bilimum deniz urunu Karadeniz de gayet iyidir Guneydogu bambaska bir seviye tabii ama dunyada Guneydogu gibisi yok zaten
 
Abi kusura bakma da tabağına gelen etin içinde bile en az %20-30 yağ olzsa o etin lezzeti de faydası da tam olmaz .
Kullanılan et danamıdır koyun mudur keçi midir bunların hepside yağ gömme oranını etlieyen faktörler.
Yeterince yağsız et yemekleri sadece görüntüdür bence...

Neden inatla videoyu izlemiyosun 3'te 1'i yag, et kuzu/dana karisim bir gun dinleniyor

Neyse saygilar iyi geceler
 
içindeki şeker yapıyor bunu...
bırakmak için her bardağa bir yemek kaşığı kadar limon ekleyerek içmeye başla.. Limon şekeri bozacak büyük ihtimalle..
Tavsiyeniz için çok müteşekkirim, deneyeceğim :) Zararlı olduğunu bildiğim halde canım hep istiyordu, demek bu yüzden.. Alternatif içecek olarak daha az zararlı olan bir içecek öneriniz var mı acaba? Soğuk Çay'a sarmıştım bir ara ama o da zararlı diyorlar.
 
Renktaş,sizin yemek kültürü de gerçekten çok dar.
Karadeniz de hemen hemen her şehire gittim ancak tam anlamıyla doyurucu bi lezzet denk gelmedi

________________________________
Bu rezalete bir son vermek için,
Aysal Başkan Göreve!

Reys lezzeti geçtim de bazı yemekler gerçekten çok abuk kirazı filan tuzlayıp soğanla kavurup yiyoruz. Yine hamsi tatlısı var insan hayret ediyor. :asd: Gerçekten tez konusu yani koskoca bölgede ki yemek zevklerine bak.
 
Renktaş,sizin yemek kültürü de gerçekten çok dar.
Karadeniz de hemen hemen her şehire gittim ancak tam anlamıyla doyurucu bi lezzet denk gelmedi

________________________________
Bu rezalete bir son vermek için,
Aysal Başkan Göreve!

Reys lezzeti geçtim de bazı yemekler gerçekten çok abuk kirazı filan tuzlayıp soğanla kavurup yiyoruz. Yine hamsi tatlısı var insan hayret ediyor. :asd: Gerçekten tez konusu yani koskoca bölgede ki yemek zevklerine bak.
Birde sizde hemen hemen her yemeğin içine soğan koyma huyu bar.
Rizede bir yerde güveç istedim onun içine bile soğan koymuşlar bitiremedim.
Bir gün bu tarafa gelirsen misafirimiz ol.

________________________________
Bu rezalete bir son vermek için,
Aysal Başkan Göreve!
 
Üst Alt