G.dogu mutfagiyla kapisamaz reys uzgunum.
Hayatimda Guneydogu'ya bir kere gittim, o da Antep'e
Hala aklimda beyran, katmer, baklava vs.
Hatay mutfagin zirvesidir. Guneydogulu musun ki?
G.dogu mutfagiyla kapisamaz reys uzgunum.
Bira!Üzerine midye!Acım. Tüm gün bir şey yemedim, köpek gibi içiyorum ve gece 2 gibi 30 tane midye sipariş edeceğim.
Bu döner kuru emmoğlu yawww
Etin arası yeterince yağlı değil, sadece yağ şapkası koymuşlar ve arasında biber domates takviyesi de yok...
Yanında yeterince ekmek ve garnitür yemezsen bulantı yapar sanki...
BatmanliyimG.dogu mutfagiyla kapisamaz reys uzgunum.
Hayatimda Guneydogu'ya bir kere gittim, o da Antep'e
Hala aklimda beyran, katmer, baklava vs.
Hatay mutfagin zirvesidir. Guneydogulu musun ki?
Kuru mu ne kurusu foto yaniltici olabilir, kuyruk yagi ve pembe pembedir yemeden bilemezsin daha iyi doner yok Istanbul'un donercilerini de biliyoruz Celal, Karadeniz, Bayramoglu boyle doner Istanbul'da yok diger illeri bilemeyecegim
Beklerim gelin güzel olur.İnşallah şampiyonluk muhabbeti ediyor oluruz.BatmanliyimG.dogu mutfagiyla kapisamaz reys uzgunum.
Hayatimda Guneydogu'ya bir kere gittim, o da Antep'e
Hala aklimda beyran, katmer, baklava vs.
Hatay mutfagin zirvesidir. Guneydogulu musun ki?
Bulusma ayarlayalim bu yaz.
@Ahmed Arif Kesen abiyle bulusmayi dusunuyordum zaten Diyarbakirda misafir eder bizi.
@Mustafa Kaya hataydan @Sarper Yıldırım mersinden gelir guzel olur
Üzerine yapılan kuyruk şapkasının etin arasına işleyeceğini sanmam. Arasındaki kıymaya da bolca verilmeli bence..
Herkesin bir ve favorisi vardır bu konuda.
böyle bir organizsyon yapıp fotolarıyla burayı şenlendirebilirsinizBatmanliyim
Bulusma ayarlayalim bu yaz.
@Ahmed Arif Kesen abiyle bulusmayi dusunuyordum zaten Diyarbakirda misafir eder bizi.
@Mustafa Kaya hataydan @Sarper Yıldırım mersinden gelir guzel olur
Renktaş,sizin yemek kültürü de gerçekten çok dar.arkadaş ne kadar geniş yemek kültürünüz var biz karadenizliler olarak hamsi buğulama ve kara lahana çorbasından ibaretiz.
Salcasiz ve etsiz yemege yemek demem.Renktaş,sizin yemek kültürü de gerçekten çok dar.arkadaş ne kadar geniş yemek kültürünüz var biz karadenizliler olarak hamsi buğulama ve kara lahana çorbasından ibaretiz.
Karadeniz de hemen hemen her şehire gittim ancak tam anlamıyla doyurucu bi lezzet denk gelmedi
________________________________
Bu rezalete bir son vermek için,
Aysal Başkan Göreve!
böyle bir organizsyon yapıp fotolarıyla burayı şenlendirebilirsiniz
Videoyu izleseydin bari, ya da soyle bir goz gezdirseydin
Araya koyuyolar kat kat yag, sushi chefi gibi dovmeden yaprak yaprak kesiyorlar eti, birkac kat etin ustune yag cikiyorlar hemen
Tabii ki odun atesinde pisiyor komik olmayalim, Istanbul'da oneriniz var mi?
arkadaş ne kadar geniş yemek kültürünüz var biz karadenizliler olarak hamsi buğulama ve kara lahana çorbasından ibaretiz.
Abi kusura bakma da tabağına gelen etin içinde bile en az %20-30 yağ olzsa o etin lezzeti de faydası da tam olmaz .
Kullanılan et danamıdır koyun mudur keçi midir bunların hepside yağ gömme oranını etlieyen faktörler.
Yeterince yağsız et yemekleri sadece görüntüdür bence...
Salcasiz ve etsiz yemege yemek demem.
Tavsiyeniz için çok müteşekkirim, deneyeceğim Zararlı olduğunu bildiğim halde canım hep istiyordu, demek bu yüzden.. Alternatif içecek olarak daha az zararlı olan bir içecek öneriniz var mı acaba? Soğuk Çay'a sarmıştım bir ara ama o da zararlı diyorlar.içindeki şeker yapıyor bunu...
bırakmak için her bardağa bir yemek kaşığı kadar limon ekleyerek içmeye başla.. Limon şekeri bozacak büyük ihtimalle..
Renktaş,sizin yemek kültürü de gerçekten çok dar.
Karadeniz de hemen hemen her şehire gittim ancak tam anlamıyla doyurucu bi lezzet denk gelmedi
________________________________
Bu rezalete bir son vermek için,
Aysal Başkan Göreve!
ozan kardeş sen bi samsunda pide keyfi ve giresunda çepiç ve kastamonuda kuyu kebabı yapgel de karadeniz i konuşmaya devam edelim..arkadaş ne kadar geniş yemek kültürünüz var biz karadenizliler olarak hamsi buğulama ve kara lahana çorbasından ibaretiz.
Birde sizde hemen hemen her yemeğin içine soğan koyma huyu bar.Renktaş,sizin yemek kültürü de gerçekten çok dar.
Karadeniz de hemen hemen her şehire gittim ancak tam anlamıyla doyurucu bi lezzet denk gelmedi
________________________________
Bu rezalete bir son vermek için,
Aysal Başkan Göreve!
Reys lezzeti geçtim de bazı yemekler gerçekten çok abuk kirazı filan tuzlayıp soğanla kavurup yiyoruz. Yine hamsi tatlısı var insan hayret ediyor. Gerçekten tez konusu yani koskoca bölgede ki yemek zevklerine bak.