iphone x'in fiyatı nerde göremedim.
ipad&imac ' lere gelen FİYAT GÜNCELLEMELERİ göz kamaştırıyor
ipad&imac ' lere gelen FİYAT GÜNCELLEMELERİ göz kamaştırıyor
Aslinda bu pek dogru degil . Adamlarin stratejisi de zamli bir gidisatHarbiden çok boş bir milletiz sanki iPhone pahalandırdı fiyatları senin paranın değeri düştü
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eeee normal değil mi ? Aynı teknolojiyi satıyor sana hep aynı olsun. En son çıkan ile arasında ki farka bakmak lazım senin aldığın ilk telefon ile kıyaslaman doğru değil.Aslinda bu pek dogru degil . Adamlarin stratejisi de zamli bir gidisat
Iphone ilk ciktigindan beri almadigim sene olmadi , ve fiyatlar surekli artiyor
Mesela ilk iphone u ben 400 dolar + vergiye getirtmistim . 440 dolar odemistim
Su an 1099 dolar odemem gerekecek . Yani iphone un kendi fiyatinda da 100% ulasan bir artis var doviz kurlarina ek olarak
Yo bence de normal de , yani tek sebep kur degil , abd deki adam da 10 sene evvel 400 verirken simdi 1.100 verecekEeee normal değil mi ? Aynı teknolojiyi satıyor sana hep aynı olsun. En son çıkan ile arasında ki farka bakmak lazım senin aldığın ilk telefon ile kıyaslaman doğru değil.
iPhone x de aynı bu fiyatlara çıkmıştı öyle hatırlıyorum.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O çok normal bi artış ) ben iPhone 8 ve x arasında kıyaslama yapanlara kızıyorum onlarla arasında bi fark yokYo bence de normal de , yani tek sebep kur degil , abd deki adam da 10 sene evvel 400 verirken simdi 1.100 verecek
Arabalarda aynı zamanda zamlanıyor. Sadece iphone değil malesef.
Hangi telefonu alacaksınız Sinan Bey?Jailbreak cikmasini umuyorum ios 12 ye
Bir betada kernel exploit bulunmustu 1-2 gun evvel okudum
Jailbreaksiz olmuyor