Fatih Terim: "Allah nasip ederse ocak'ta değişim kaçınılmaz" - Sayfa 5 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Terim: "Allah nasip ederse ocak'ta değişim kaçınılmaz"


Hoca iyice başkana bağlamış. Ocak'ta para var mı yok mu, ben o bütçeyi oynatacak kadar iyi bir 4 ay geçirdim mi, bunlar bir daha benim transferlere izin verir mi filan yok. Tam da başkanını bulunca Galatasaray kariyerinin de en tek adamlı dönemini yaşıyor heralde. Sen teknik direktör olarak sana kim getirilirse maksimum faydayı almak durumundasın. 2 yıldır kelle üstüne kelle gitti, asıl er meydanında gittikçe daha rezil oluyoruz. Tamam efsanesin, hükmün geçer, nazın çekilir de bu kadar da başıbuyrukluk olmaz. O kadar tek adam olmak istiyorsan o zaman git seçime başkan ol. Teşbihte hata olmaz kulübün başkanı eşek başı konumunda resmen.
 
D1-BhHcX4AULmL7.jpg
 
hocada bunama belirtileri var birinin söylemesi lazım yabancı kontenjanı dolu ve uefa var yani nasıl oyuncu almayı düsünüyor acaba

evlatlarını satabilecekmi mesela
 
Aslında buna cevap verecek Yönetim dir hoca hep ocak diyor. Başkan sen ne diyorsun değişim olacak mı imkansız mı? Yönetim pek ses etmiyor ya değişim olacak ya kavga çıkacak.
 
Slavia prag Salzburg hocasida yenilgiden sonra boyle konusuyormu? Bu arenada kibris takimi bile gruptan cikti, hemde bizim 2.ligde oynayan Poteyle.. Hersey transfer ve parayla cozuluyorsa neden psg ve City CL bugune kadar kazanmadilar? Yada bu is transferlerle oluyorsa Senin ne isin var Galatasarayda?

Alkis.. Agzina saglik .. Hep mazeret ureten , ama senede 3 milyon euro cukkalayan bir TD den her gun, her mac sonrasi ayni laflari dinlemekten biktik.. Birak, git, dus bu takimin yakasindan be adam..
 
Aslında buna cevap verecek Yönetim dir hoca hep ocak diyor. Başkan sen ne diyorsun değişim olacak mı imkansız mı? Yönetim pek ses etmiyor ya değişim olacak ya kavga çıkacak.

Yönetimin bir bölümü bunun emir eri zaten. Başkan sevmez bu adamı ama şu an karşısına almak istemiyor. Muhtemelen iyice güçten düşmesini bekliyor. Bu rezil sonuçlar gelmeye devam ettikçe Terim iyice köşeye sıkışacak. Gelecek sezon artık Terim ile devam etmek istemeyecektir diye tahmin ediyorum. Bu sezon ilk 5'e giremeyelim(ki giremeyiz) Terim'i kimse kurtaramaz. Ama şimdi kovulsa millet "Terim bizi şampiyon yapacaktı eğer kovmasalardı" diyecektir.
 
Eger Baskan gercekten baskan ise kesinlikle bu adamin transfer hovardaligina musade etmeyecek. Zira bu adam gelecek sezon olmayacak. Birakacagi enkaz zaten yeterince buyuk. Daha fazlasini kaldiramaz kulup. Yeter artik defalarca bu kulubu batirdigi. Cani yapboz yapmak istiyorsa gitsin Terimspor'u kursun. orada oyun oynasin. 115 senelik camia futboldan anlamayan bir TD eskisinin oyuncagi olamaz daha fazla.
 
Hocam, futbolcular isteksiz eyvallah
Futbolcular koşmuyor eyvallah
Futbolcular cisimsiz ona da eyvallah ama hangisine dokunsalar ikili mücadelede amele sümüğü gibi yapışıyor yere. Bunlar ağustos ayından beri ne çalışıyor?
 
Sağol hoca 6 ayda bir değişim yapıyoruz. Yalnız sıkıntı şurda ki nereyi değiştireceğimizi sen de bilmiyorsun gördüğüm kadarıyla, deneme yanılma yoluyla tutturursan götüreceksinceksin hadi bakalım.
 
Üst Alt